0 oy
739 göst.
Diğer kategorisinde (5 puan) tarafından
Kizlar bebeğim birbucuk aylık pişik oldu bacaklarına kadar ne denediysek iylesmedi ucuz bez pirima hepsi krem zeytin yağ çörek otu yag kantoron acile götürdüm özel doktora krem yazdı yine fayda etmedi başına gelen varmı ne yapabilirim canı çok yanıyor 

23 Cevaplar

0 oy
(3,022 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Mantar mi pisik mi peki

Sık sık altini degistir  ve biraz acik birak hava alsin

Sudocren tavsiye ederim kalın bir tabaka sur ki fayda etsin
(5 puan) tarafından
Pisik oldu ....
(5 puan) tarafından
Çok krem denedik
-Reklam-
0 oy
(10,041 puan) tarafından
Sağlık ocağında doktor 3 tane krem yazmıştı kızıma 2 günde geçirdi 
0 oy
(5,437 puan) tarafından
Zeytinyağı diyeceğim malesef yazmışsın ama kızdırıp soğutup denedinmi canım 
(5 puan) tarafından
Ewet öyle yaptim
(5,437 puan) tarafından
Çiğ denedinmi
0 oy
(163,313 puan) tarafından
Keske sudocrem kullansaydin cok etkili yaa asla pisik yapmiyo
0 oy
tarafından
Bebantol çok iyi canım ya denedin mı hiç 
0 oy
tarafından
en son çare bişey bağlama açıkta tut ılık suyla yika sürekli elinle temas kurma pamuk kullan hafif dokunarak ve kurumasını bekle islak bırakma sudocrem al onu kullan mutlaka allahın izniyle düzelir canım çocuk bi süre rahat etsin bağlama 
0 oy
tarafından
Of aynisini 1.5 haftadir cekiorum bizde oksizinc yuzde 40lik ve desirin ise yaradi gibi soldu biraz bide sut urunleri yemeyi briakrim.yogurt kremali seyler unutup yesem hemen cogaliyo he bide portakal mandalinada yemiyoru.
0 oy
(4,649 puan) tarafından
Yeşil sabunla ve ılık suyla her tuvaletini yapmasında yika
0 oy
(9,647 puan) tarafından
Islak mendil kullanmayı bırak sürekli bez degistirmeyide pamukla sil popisini bide kuru bırak birde biraz açık kalsın hava alsın birde alt almada bepanthol sürebilirsin.. 
0 oy
(1,421 puan) tarafından
Gecmis olsun canim birde sunu dene esimin ananesi verdi tarifi aktardan kili al ve 2 3 dk kavur ocaktan al zeytinyag dok kremden daha sivi olsun ve her altini actiginda sur insallah sifa olur ben ogluma denedm gecrdi cok sukur bu arada asla koca kari seyi denen seyleri yapmadim inanamam da ama bunu doktora danistim bi sakıncası yok dedi
0 oy
tarafından
Ben bez olarak sleppy krem olarak tepemtol diye bir krem esim eczaneden almisti islak mendil hic kullanmadim pamuk ile siliyorum silincede kuruluyorum tavsiye ederim 
0 oy
(1,019 puan) tarafından
Geçmiş olsun canm yazık bebeğe ya çok üzüldüm bi fikrim yok malesef benim
0 oy
(37 puan) tarafından
Yesil zeytinyagli sabunlar var her altini degistirdignde sabunla yika. Vazelin de iyi geliyor diye duymustm
0 oy
tarafından
hametan ve travazolu karıstırıp sur çok işe yarıyor . ıslak mendıl kullanma bir süre ayrıca   
0 oy
(214 puan) tarafından
Cankm bilmiyorum ama enfeksiuondanda cok pisik olabilir hic birsey fayda etmiyorsa bide nisasta dene misir yada bugday farketmez bol bol dök bem oyle yapiyorum geciyor anca
0 oy
tarafından

Ben genelde ıslak mendille silince birde kuruluyorum sende yapıyomusun çünkü mantar olurmuş ıslak kalınca 

0 oy
tarafından
Canım cire aseptine diye bi krem var pişik kremi deil ama benim kızıma onun çok faydası oluyor 
0 oy
(1,355 puan) tarafından
Travazol bize çok iyi geliyor canm ve altını her açtığında sabunla yika doktorum söyledi hemen iyileşti bizimki resmen yanmış gibiydi
0 oy
(5,935 puan) tarafından
Sudo krem kullandım mı gayet etkili bir ilaç ama sana bir yöntem daha söyleyeyim Arko tüp var ya hani tüp kremlerden -3 liralık olan yağlı krem pişi gi1 günde tamamen bitiriyor
0 oy
(105 puan) tarafından
Yesil sabunla poposu nu yıka kurut idrar yaptıktan sonra da kesinlikle ıslak mendil sonrası krem surme ondan tahris oluyor kuru tut bu aralar hır sey kullanma.. Ay boulr emir cumlwleine bakma canm aynı seyi yasadım bu sekil duzeldi ondan sıfa olsun brbege 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 369 göst.
0 oy
3 cevap 256 göst.
0 oy
8 cevap 490 göst.
22 Aralık 2019 Yemek-Tarifler kategorisinde BurcuKuzeyDeniz (435 puan) tarafından soruldu
+2 oy
15 cevap 635 göst.
7 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Pakize333 (5,810 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,474 soru

24,045,258 cevap

329,352 kullanıcı

...