İnşallah canım inşallah temiz çıkar sizinkiler de... Şimdi doktor eeg için gün verdi, eeg diğer adıyla uyku testidir o yüzden çocuğunuz elinizden geldiğince uykusuz bırakın burda uyusun dedi, bende akşam erken uyuttum sabah 6-7 de kaldırdım hastaneye gidene kadar yolda hep uyumak istedi ama sürekli yüzünü yikadim açılsın diye sonra sıra bir geldi bir kaç tane çocukla bizide aldılar, ayrı ayrı odalardaydik tabi doktor sen rahat rahat uyut burda bende o sırada diğer çocuklara bakayım dedi, doktor diğer çocuklara gidince odanın camının perdesini kapattım içerisi karanlık oldu çıktım sedyeye salladım 5 dakkada uyudu zaten pişpiş sesiyle uyuyan bir çocuk telden onu açtım hemen uyudu, hiç kalmadı bile sadece saç aralarina bant yapistirirlarken uyanır gibi oldu ama uyanmadı yine, eeg cekilene kadar uyudu radyasyondan dolayı telimi uçak moduna aldirdilar eeg sonucunj etkiliyormuş telefonlar yani çocukta bir şey çıkmasa bile çıkıyor olarak yanlış rapor çıkabiliyormuş bunada dikkat edin, iki güne çıkar dediler aradkm çıkmış hemen geldim aynı hastaneye her şey temiz çıktı ondan sonra oyun testine gönderdi garanti olsun diye 1,5 yaşındayken başka doktorun dediği her şeyi anlayıp yaptı çok şükür, top oynadılar, küpleri üst üste koydular bir sene oldu yapalı pek hatırlamıyorum ama bir kaç oyun vardı işte doktor kağıda yazdı o testide bu kağıdı doktora göster dedi onada baktılar hepsinen geçmiş dediler çok sevindim o yüzden epilepsi tanısı konulmadı sanırım