0 oy
277 göst.
Diğer kategorisinde (2,033 puan) tarafından
İyi huylu dedi ama iyi huylu olunca riski var mı sıkıntı olur mu lazerle alınır belki ded kayinbabam lazerle alınır mı riski var mi

2 Cevaplar

0 oy
(4,287 puan) tarafından
Konumuna büyüklüğüne bağlı türüne bağlı,  benim beynimde damar yumağı var bir de kafatası kemiğinin içinde büyüyen bir damar yumağı ya da tümör var tam karar veremediler.  Diğer yerlerde olan damar yumağı için gama knife ile tedavi oldum ama bu tedavi 1-3 yıl arasında etki gösteriyor. Kız kardeşim ise 15 yaşında kendisi. 3 ay önce beyin sapinda damar yumağı olduğunu öğrendik ve kanama olmus bulunduğu yerden kaynaklı açık ameliyat oldu hala tedavi surecindeyiz.  Rabbım yar ve yardımcınız olsun 
(2,033 puan) tarafından
Hiç bilmiyorum ki ya hangi hastane hangi doktor hiç bilmiyorum oraları kaynnamda çok kötüydu bugün öğrendi fazla bişey söylemiyordu
(4,287 puan) tarafından
Rabbım şifa versin yavrum
(2,033 puan) tarafından
Dün yatırdılar takipteler sürekli emar cekiyolar kan aliyolar tansiyon olcuyolar bütün herşey normal olduğu zaman ameliyat a alacaklar değerler hepsi normallesince
(4,287 puan) tarafından
Hadi hayırlısı ile sağ salim çıkmayı nasip etsin cikinca haber edersen memnun olurum kuzum
(2,033 puan) tarafından
Tamamdır inşallah unutmazsam daha takipteler olmadı ameliyat
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
34 cevap 593 göst.
1 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde SakuraCicegi (1,096 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 200 göst.
28 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 361 göst.
0 oy
2 cevap 100 göst.
8 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Myangell (662 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,451,115 soru

23,826,109 cevap

318,618 kullanıcı