Kizlar 38 haftalik hamileyim ve agirlastim haliyle sizlere bisi danismak istiyorum uzun olabilir hakkinizi helal edin ..dun aksam anneme esimin yanında anne yemek yermisin ona gore ısıtayım diye sordum hata oldu .Aksamdan beri agliyo senin evinde sığıntı gibiyim diyo beni istemiyorsunuz diyo (bu arada annem yalniz yaşadığı icin dogumuma kadar yanimda kaliyo ) kiz kardesim babamla yasamayi secti ben babamla gorusmuyorum ve annemle beni ne sözüne ne nisanina cagirdi sonradan ogrendik biz babam istemedigi icin kardesim bizi aramamis ama annem beni sucluyo senin yuzunden kardesin beni arayip sormuyo kizlardesine bagirdin cagirdin benim telefonlarimi acmiyo diye beni sucluyo sizce susmalimiyim yoksa ne yapmaliyim
Senn artik kafana bisi takmaman gerekiyo. Karnndakine gunah. Annen alinganlk yapiyodur belki.
Offf :S çok zor durum canım kadın kendini yanlız hissediyo belli ki :/ sen ne yapsan şuan ters anlayabilir.. konuşmayı dene anne sen benim annemsin sen bana yıllarca baktin buyuttun bende sana her an elimden geleni yaparım seni çok seviyorum falan diye verdiğin değeri gösterebilirsin..
Canim menapoza fln mi giriyor yada yaşi büyük mu böyle alingaliklar o zmnlar olur. Annenle konuş evin içinde rahat hareket etsin yemeğini kendi isitsin alınmazsa senin yada kendi istediği yemeği yapsin. Sen anneni zorla tutmuyorsun hangi evladını seçmek istiyorsa ona gitsin belki sende zorla tutulmuş gibi hissediyordur. Senin artık sıkıntı stres olmaman lazım annen sana dayanacagina şu halde sen ona sabrediyorsun
1,490,861 soru
24,364,565 cevap
347,406 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın