0 oy
387 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (227 puan) tarafından
Kızlar dün post açmıştım 4+2 haftalık hamileyim ikinci bebişim aslında çok çok yeni ama bugün eşim kızımla annesini konusturuyordu telefonda ağzından kaçırdı abla oluyor diye kızım 26 aylık kayınvalidemde yolcunuz mu var maşallah ne acelecisiniz o zaman bu tarafa tayin al gel burda yapsın doğum falan dedi şuan bulunduğumuz ile benim ailem iki saat üstelik lohusaligimda kayınvalidem burnumdan getirdi bunda asla kabul etmem ve getirtmem doğumuma annemin kalmasına bile anne oğul izin vermediler ilk doğumumda sonra artık şunu yapmazsin bunu yapmazsın diye saymaya başladı bismillah şok oldum herşeyi geçiyorum hiç sevinmedi zaten neyse hayırlısı dedi çünkü onlar benim çalışıp para kazanmamı istiyor planlı bir gebelik değildi zaten ama oldu yani baş göz üstüne artık tayinimizi nereye ne zaman alacağımıza kadar söyledi kadın o da tavırlı tavırlı üstelik benim ailem burdayken ben hamile kalınca ne diye onun yanına tayin alayım lohusa halimle 40 gün kocamla yanımızda yattı ikisi koltukta ben yerde yattım çorba bile icmeme izin vermedi çocuğa gaz yapar diye açliktan sütüm gelmedi 25 günlükken dikişlerim patladı tekrar ameliyat oldum ve sütüm tamamen kesildi kocamla bizi birbirimize kattı daha lohusaydim amcamlar gelmişti de onların yanında sırf yengemle oturup sohbet ediyordum o akşam uyumadım erken diye çocuğumu kucagimdan aldı amcam vefat etti iki saatlik mesafede amcamın cenazesine gitme covid var kapıp çocuğa bulastiracaksin dedi çocuğumu vermedi sen git yarın gel dedi eşimle gittik amcamın taziyesinde 24 saat bile bulunamadim üstelik amcam babamdan daha kıymetliydi benim için. Doğumdan çıktım açlıktan ölüyordum ne kocam ne annesi bir tabak çorba almadılar kimseye aç karınlarını bile babam doyurdu açlıktan bayilacaktim artık babam evden çıkıp yemek alıp getirdi ben özel hastanede doğum yapmak isteyince eşim ve annesi surat yaptı anneme ve bana annem öğretmiş gibi davrandılar çünkü kızımın suyu bitmişti devlet 3 gün sonra perinat Göcek öyle doğuma alabiliriz dedi o yüzden özelde doğurmak istedim riske atmak istemedim ben doğuma girerken eşim annen bana niye suray yapıyor dedi annemin moreli bozuktu benden dolayı ertesi günü eve geldik annem geldi eşimde anneside hoşgeldin bile demeden sürekli annemi terslediler annemde çıktı memlekete döndü ben 2. Kez ameliyat olana kadar gelmedi gelsem yuvan yıkılırdı kocanla kaynanan durmuyordu dedi. Durum böyle işte kizlar

12 Cevaplar

+2 oy
(1,164 puan) tarafından
Böyle adama bırak çocuk yapmayı ( planlı değilmiş ama ) karısı olarak kalmaya bile devam etmezdim . Beni doğuran büyüten bu yaşa getiren cennet ayakları altında denilen anneme kim k.öpek de tersleyecek saygısızlık yapacak 
(5,414 puan) tarafından
Ben de bu konuda aynı fikirdeyim
-Reklam-
+1 oy
(2,694 puan) tarafından

Peki onlar sanaa bunu yaparken dilini mi kestiler tek kelime edemedin mi herşeyi bi kenara bıraktım kaynana benim çorba içmeme izin vermeyecek haaaa mümkün değil elim ayağım yokmu kalkar yaparım kimseden hizmet beklemem vallahi kendimi de asla aç bırakmam hastanede derim getirir mecbur getirecek sen söyleyeceksin ki getirecek ohooo ona buna susarsan tabi herşey yaparlar 

0 oy
(2,970 puan) tarafından
Susarsan daha çok şey yaparlar sana aklini kullan azicik dişli ol 

Ne demek yemek vermemek falan hoşt kopek.deseydin

Kocanada pes yani vicdansiz herif

Oyle adami anasina geri sokarim ben
tarafından
Katılıyorum ve eklıyorum bunca şeye rağmen asla ama asla ıkıncıyı yapmaz bütün yöntemleri aynı anda denerdım o adama 1 çocuk bıle çok adam olamamıs daha
0 oy
(634 puan) tarafından
Çocuğunu alıp vermemek mi? Ve sen bunlara müsade eden adama bir çocuk daha mı yapıyorsun?? Ondan önce sen buna nasıl izin verirsin oda ayrı bir konu. Kaynanan bu anlattığın gibiyse hiç takmam bile ben olsam onun ne düşündüğünü tüm iletişimimi keserim. Bayramdan bayrama. ...
0 oy
(398 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun canım öyle kaynana koca düşman başına ben doğum yaptım tabi eşimden önce doktorum sordu birsey getiriyim mi die yok dedim çıktı gitmiş ekmek arası peynir koymus gelmiş sonra eşim hemen aradı birsey yiye bilirsin demi artık getiriyim die kendi annem geldi yanıma annene sor ne istiyorsa getiriyim dedi kayınvelidem yok ama, olsa, oda bana her türlü yardımcı olur du 
(398 puan) tarafından
Bi de çocuğu almak ne demek ya gaz yapar yapsın ne olacak gaz yapacak herseyi yedim ben sen kendi evine çıktın sanırım çocuğu uyutup yapabilirdin Bi çorba yada başka bir şey
(227 puan) tarafından
Canım dikişlerim enfeksiyon kalmıştı ve patladı 24 gün açık yarayla gezdim zaten geze geze işlerimi hep ben yaptım o yüzden de yeme de olmayınca beslenemedim
(398 puan) tarafından
Anladım cnm inan adına üzüldüm Bi işe yarmıyacaktı niye gelmiş o kaynana eziyet yapamya gelmiş sana benim kaynanam ilk çocuğum da bana çok yardımı dokundu kaldırmadı yemeğimi herseyi mi yaptı Allah razı olsun mekanı cennet olsun inşallah
0 oy
(1,290 puan) tarafından
Sakın öyle bı hataya düşme tayın falan aldırtma esını kendın tarafına çekmeye bak  
0 oy
(1,464 puan) tarafından
Bacım sen hatayı en başında yapmışsın 
0 oy
(4,011 puan) tarafından
Böyle kaynana bende olmalıydı 

Onun boynuna ip geçirip kapıya 

Kö.pek niyetine bakardım

Bir gün küflenmiş ekmek verir 

3 gün aç bırakırım

O kocanın da icabına bakarım

Aşırı sinirlendim şuanda

Sakın onların karşısında Safinaz gibi kalma 

Katiyen tavrını koy ki geç bile kalmış sın

Lafını esirgeme 
0 oy
(23,779 puan) tarafından
Kaynanadan çok kocada problem var ayrıca yaptığı onca kötülüğü düşünürsek sevinmemesi küçük bir ayrıntı kalıyor zaten umarım kocanın aklı başına gelir ama ben annene de kızdım yıkılırsa yıkılsın zaten sağlam değil yuva ne demek benim kızımı aç bırakacaklar o doğum yapmış hali ile yerde yatacak ta kaynana koca g.tünü yaya yaya kanepede uyuyacak ben olsam alır kızımı evime götürürdüm umarım kocanın aklı başına gelmiştir de öyle tekrardan çocuk yapmışsındır
0 oy
(5,414 puan) tarafından
Allah tepelerinden baksın ne diyeyim 
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Bak bacim olan olmuş artık aldirack cana kiyacak değilsin.al karşına koçanı ciddo bir şekilde bal doğumda yaşadıklarımı bir ben bir Allah biliyor bir daha böyle hadsiz seviyesiz şeyler olursa olacaklardan ben sorumlu değilim ben gemileri yaktım karakolluk oluruz diyiver.disini göster yoksa çok yer bunlar seni
0 oy
tarafından
Sessiz kalanın üstüne giderler sanada onu yapmışlar ve böyle bir eşe 2.cocugu nasıl dikkat etmedin bak onca şey yaşamışsın esin belliki ana kuzusu yarın karnın büyüyünce bak gör anasını geri getirir seni ikisi ezer geçer gene olan sana olur biraz sesin gür çıksın annenide kendinide onlara ezdirme onlar kim oluyor anneni üzüyor onun anasiysa seninde anan değil mi 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 242 göst.
11 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Huniliprenses (12,026 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 467 göst.
0 oy
48 cevap 1,515 göst.
0 oy
5 cevap 407 göst.

Kategoriler

1,472,191 soru

24,108,389 cevap

332,822 kullanıcı

...