0 oy
65 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (232 puan) tarafından
Kızlar dün post açmıştım 4+2 haftalık hamileyim ikinci bebişim aslında çok çok yeni ama bugün eşim kızımla annesini konusturuyordu telefonda ağzından kaçırdı abla oluyor diye kızım 26 aylık kayınvalidemde yolcunuz mu var maşallah ne acelecisiniz o zaman bu tarafa tayin al gel burda yapsın doğum falan dedi şuan bulunduğumuz ile benim ailem iki saat üstelik lohusaligimda kayınvalidem burnumdan getirdi bunda asla kabul etmem ve getirtmem doğumuma annemin kalmasına bile anne oğul izin vermediler ilk doğumumda sonra artık şunu yapmazsin bunu yapmazsın diye saymaya başladı bismillah şok oldum herşeyi geçiyorum hiç sevinmedi zaten neyse hayırlısı dedi çünkü onlar benim çalışıp para kazanmamı istiyor planlı bir gebelik değildi zaten ama oldu yani baş göz üstüne artık tayinimizi nereye ne zaman alacağımıza kadar söyledi kadın o da tavırlı tavırlı üstelik benim ailem burdayken ben hamile kalınca ne diye onun yanına tayin alayım lohusa halimle 40 gün kocamla yanımızda yattı ikisi koltukta ben yerde yattım çorba bile icmeme izin vermedi çocuğa gaz yapar diye açliktan sütüm gelmedi 25 günlükken dikişlerim patladı tekrar ameliyat oldum ve sütüm tamamen kesildi kocamla bizi birbirimize kattı daha lohusaydim amcamlar gelmişti de onların yanında sırf yengemle oturup sohbet ediyordum o akşam uyumadım erken diye çocuğumu kucagimdan aldı amcam vefat etti iki saatlik mesafede amcamın cenazesine gitme covid var kapıp çocuğa bulastiracaksin dedi çocuğumu vermedi sen git yarın gel dedi eşimle gittik amcamın taziyesinde 24 saat bile bulunamadim üstelik amcam babamdan daha kıymetliydi benim için. Doğumdan çıktım açlıktan ölüyordum ne kocam ne annesi bir tabak çorba almadılar kimseye aç karınlarını bile babam doyurdu açlıktan bayilacaktim artık babam evden çıkıp yemek alıp getirdi ben özel hastanede doğum yapmak isteyince eşim ve annesi surat yaptı anneme ve bana annem öğretmiş gibi davrandılar çünkü kızımın suyu bitmişti devlet 3 gün sonra perinat Göcek öyle doğuma alabiliriz dedi o yüzden özelde doğurmak istedim riske atmak istemedim ben doğuma girerken eşim annen bana niye suray yapıyor dedi annemin moreli bozuktu benden dolayı ertesi günü eve geldik annem geldi eşimde anneside hoşgeldin bile demeden sürekli annemi terslediler annemde çıktı memlekete döndü ben 2. Kez ameliyat olana kadar gelmedi gelsem yuvan yıkılırdı kocanla kaynanan durmuyordu dedi. Durum böyle işte kizlar

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,508,934 soru

24,625,381 cevap

364,800 kullanıcı

...