0 oy
548 göst.
Diğer kategorisinde (454 puan) tarafından
Herkese sayqim sonsuz 1 seneden fazladir burdayim ilk once hamile sohbet sonra buraya uye oldum bir iki arkadas taniyorum derdimi derdim bilip dua etdigim ama unutkanim profil adlarini unutuyorum :) ama kimseye ayrim yapmayi sevmiyorum .. herkes kadin ve Anne insAllah Rabbim tum isteyenlere Anneligi tadirir ve bu programi kullanirlar ... burdada olsa birine alismayi istemiyorum bir zamanlar insteqramda bir kiz tamimisdim aci gunler geciriyodu o orda ben burda tanimadigim insan icin ac kalip agliyodum ..ve artik kimseye yaklasmak istemiyorum cunku o kiz simdi nerde? Bilmiyorum ! Arkadasligimizi hatirliyomu? Bilmiyorum ! Hele iyimi cocugu oldumu onu hic bilmiyorum 3 senedir unutamiyorum ustelik resmini dahi gormedigim biri icin

10 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Sene geçse unutmayacağım 4 kişi var aklımda 

(10,041 puan) tarafından
Kalbini ısırdığımm*.*
(454 puan) tarafından
Aynen bizim uzerimizden 3 sene gecdi unutulmuyor daim olsun ne diyelim ..arkadaslik cok guzel birsey
tarafından
Aha biri düştü :D
Sagolasın nurlanım ❤️
(454 puan) tarafından
Arladasliginiz daim olsun :)
-Reklam-
+1 oy
tarafından

Çok üzücü bi durum yaşamışsın :(

eveeet çok sevdiklerim önemsediklerim, bir gün görmeyince acaba iyi mi diye dertlendiğim, sonumuz hayrolsun size benzemesin ama başlangıçları aynı canım bilip dediklerim iyiki var iyiki katılmışlar ömrüme ❤️❤️❤️ selam olsun bırdan canbildiklerime... 

(10,041 puan) tarafından
Gülizar'mmm seviyorum seni ponçik kalplim❤❤
0 oy
(163,382 puan) tarafından
Kiz hic kimsem yoktu cok yanlizdim zaten gurbetteyim kiz kiz kardesimde yoktu bisuru bacim oldu burdaki herkesi cok seviyorum 
(454 puan) tarafından
Bende baglanma problemi var o yuzden elimden geldigince uzak duruyorum ..bazen burda bir muhabbet aciliyor .. meraklanio satirlar yaxiyorum ..sonrada tumunu silip cikiyorum elimde degil ..ama dert anlatmaya hzerine yok buranin sagolsun herkes can
(1,462 puan) tarafından
Aynen senin gibiyim ve benzer olayları yaşadım da o yüzden o kadar iyi anlıyorum ki seni
0 oy
(10,041 puan) tarafından
Duygusala bağlarım hiç başlamayım bi hüzün çöktü zaten bana:/
(454 puan) tarafından
Bende duygusal oldugum icin yakinlasmiyorum burda bir arkadasimiz var dualiyim adakliyim ona adak dedim cocugu olsun diye ama nasilsin bile yazmiyorum yazarsam hic durmayacagim biliyorum
(10,041 puan) tarafından
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah canım
0 oy
tarafından
Valla ben burdaki bikac kişi hariç herkesi seviyorum o hariç dediklerim gıcıklık anlamında değil sadece fazla yapmacık geliyorlar o yüzden... Bikac jisiylede telefonlasiyoruz kuzum iyi insanlar yani. 

Güzel şuan icim de aminnn inşallah canım Rabbim bu duyguyu herkese nasip etsin inşallah ❤️
(454 puan) tarafından
Banada hicbirsey yapmacik gelmiyor vazen sizler birine as erkek diyosunuz bense burda gizlice ojuyup ya kadinsa ve uzukurse diyorum sonrada sanane kizim postunu oku cik diyorum :)
tarafından
:) yok canım yaomacik derken erkek kadın olayından bahsetmiyorum  ki ben hicbi zaman demedim kimseye:)
(454 puan) tarafından
Mesela diye dedim bende:)  oylede oluyor ya bazende ..yoksa ne dediyini anladim :) tam arabesk miduma girmisken kahkaha atdim:D
tarafından
:)) getirin jiletleri:))()
0 oy
tarafından

Ya tabiki burda birilerinin derdini okuyunca üzülüyorum , mutluluğunu görünce seviniyorum ama kimseyide burda yazdıkları dışında tanımıyorum. Sonuçta burasıda sanal alem. Çoğu konuda fikir alışverişi yapıyoruz , art niyet beslemeden cevap verdiklerine inanıyorum. Mesala anneme anlatamayacağım bir sıkıntım olsa burda sorup cevap alıyorum. Kimseyi tanımasamda seviyorum ben burdakileri.:)

(454 puan) tarafından
Aynen bende boyle olmaya calisiyorum
0 oy
(5,437 puan) tarafından
Burası çok farklı bir platform ya ne biliyim elde olmadan bağlanıyorum sanki bi kaç kisiye
(454 puan) tarafından
Sonucda derdimzi bolusuyoruz ve bize teselli veriliyor aglayip sonra burda rahat buldugumu biliyorum en cokta lohusallik donemimde ..
(5,437 puan) tarafından
Aynen cnm ya kimseye anlatamadiklarimizi anlatabiliyoruz
0 oy
(4,650 puan) tarafından
Yüreğin ne kadar da temiz Rabbim im karşıma inşallah senin gibi bir dost çıkarır
(454 puan) tarafından
Tesekkur ederim canim insAllah Rabbim kalbimize gore versin
0 oy
(204 puan) tarafından
Hic kiz kardesim yok cevremde dogru duzgun arladas yok hepsi degisti yok koca buldu degisti evlendi degisti. Kiz kuzenlerne bile konusmam herkez kendi evliliginde kimse birbirine yazmaz benmi yazcam hep onlara bide onlar yazsin. Ondan o yapamayinca bende yazmam biter gider tek siz varsiniz tanimasamda yuzunuzu gormesemde konusmalariniz cumleleriniz iyi kalpli biri oldugunuz belli. En azindan derdimi paylasam beni tanimiyor. Evet bende Facebooktan bi koz tanimistim fb kapatim intagramda buldum orda ekledim beni tanidinmi dedim Evet dedi yuz yuze gorusmemiz bile olmadi cok Uzak. insan insana baglaniyor.. bu siteye arada giriyorum cunku cok girsem cok baglancam. Hepiniz ayri seviyorum o guzel cumleleriniz tatli dili yeter 
(454 puan) tarafından
Aynem tanimasak bile tesselli veriyoruz bir birimize benimde kardesim yok bir kes kuzenimle tertlesim Anneme soylei o yuzden kimseye dokmem icimi birtek burasi guzel cumlelerin icin tesekkurler canim iyiki
(204 puan) tarafından
Aileye anlatinn zaman diyelim kuzenine gider kardesine anlatir yada annesine. Tek guvendim siz ve annem gerisi byby
(454 puan) tarafından
Bendede soyle bisey var Annem uzulmesin diye asla anneme derdimi soylemem.. burasiben iyisi
0 oy
(782 puan) tarafından
Buranin en guzel yani ne biliyomusun kimse birbirini tanimiyor ama herkesin istegi dusuncesi amaci ayni ve insan bazen okdar guzel seyler okuyoki bazen kahkaha atiyo bazen uzuluyo bazen tartismalar oluyo ama acisiyla tatlisiyla guzel ben sevoyorum burayii
(454 puan) tarafından
Bir kac kes ayrilayim defim sildim ama sonra geri yukledim ..durulmuyor burasiz:),aynen en iyi ozelligi kimse kimseyi tanimiyor

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 477 göst.
0 oy
15 cevap 742 göst.
4 Ekim 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
13 cevap 233 göst.
+2 oy
49 cevap 713 göst.
8 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Miracin annesi (139 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,447 soru

24,085,854 cevap

331,463 kullanıcı

...