0 oy
191 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (502 puan) tarafından
Arkadaslar bu ameliyati olan varmi yada yak8ninda olan birj varmi bilgi edinmek istiyorum

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ameliyat olmadı da aynı sorun bende var sanki
(502 puan) tarafından
Gecmis olsun cnm biraz korkuyorum acikcasi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben oldum cnm hem idrar torbası kaldırıldı hemde rahim sarkması ameliyatı oldum
(2,138 puan) tarafından
Post sahibi değilmiş.ama benimde şikayetlerim var büyük ihtimal ameliyat zorlukları nelerdir iyileşme süresi ne kadar benim.3 yaşında coxuk var nasıl olur diye düşünüyorum
tarafından
İylesme süreci iki ay canım yani iyi oluyorsun ama iki ay hiç ağır iş yapmiycaksin 3 gün hastanede kaldım ben 3 çocukla zor olur kuzum zaten alltan yapılıyor ama ameliyat yinede zor oluyor tabi normal doğum gibi iç dış dikişin oluyor
(502 puan) tarafından
Sadece idrar torbasi gun icinde cikamazmiyim hastaneden oglumu birakacak kimse yok
tarafından
Yok canm cikilmaz sonda takiliyor tampon konuyor ikinci gün çıkarılıyor onlar yani mecbur yatacn
0 oy
(1,001 puan) tarafından
Benim sezeryan da zarar gördü ameliyat ettiler hem sezeryan hem o sonrasında 10 gün zor geçti benim için 
0 oy
(1,814 puan) tarafından
Annem oldu geçen sene haosursa gülse kaciriyordu tuvaletinj simdi iyi cok sukur,ileri seviye degilse ilaçla tedavi ediyorlar ilerlemişse ameliyat.Tek basina nasil olur bilmem annem yumurtalik rahim aldirdi onu da ayni ameliyatta yaptilar cunku.Başta hep hisetti ilk 2 ay fln gergin hissediyorum o bölgemi ıple cekistirilmis gibi dedi simdi iyi ama
(502 puan) tarafından
Tesekkur ederim cnm
0 oy
tarafından
Bendede var ama ilerlememis ilaçla destekleyecekler..arkadaşım ameliyat hemşiresi ona sormuştum çok basit işlem dedi korkmana gerek yok canim
(502 puan) tarafından
Insallah canim ya bir gunde cikarmiyim.yada kac saat suruyor cocugumu birakacak yer yok krese vericem 1 gunlugune
tarafından
Post sahibi değilim ama bnde oldum ameliyat kolay dediklerine bakma canım olan biri olarak söylüyorum iki ay popomun üstüne oturamdim bana da çok kolay demişti doktorum
(502 puan) tarafından
Eminenin annesi kac gun kaldin hastanede ve gectimi su an nasilsin kacirma oluyormu
tarafından
Kapalı ameliyat daha rahatmis vajinadan mi oldunuz siz

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 177 göst.
26 Mayıs 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Aysegul&20 (7,372 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 154 göst.
4 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Serpil ahmet (569 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 79 göst.
6 Mart 2023 Diğer kategorisinde gelbebegim (1,726 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 395 göst.
2 Nisan 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Mervenur7 (16 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,487,477 soru

24,316,604 cevap

345,082 kullanıcı

...