0 oy
241 göst.
Diğer kategorisinde (7,322 puan) tarafından
Arkadaşımızin küçük kızı vefat etti geçen hafta bugün de bu akşam gitmeye niyetimiz var abisine gittik önce onlarla daha çok konuşuyoruz diye eli boş gittik ama bu asıl cenaze sahipleri hiç taziye evine gitmediydim ben birşey almaya gerek var mı birde çocukları da götürsem ayıp olur mu ki babaannesiyle dururlar da belki durmazlarsa

5 Cevaplar

+1 oy
(4,969 puan) tarafından
taziye evinde zaten uzun kalınmaz bana göre. Bırakabilirsen çocukları bence daha iyi olur. Genelde şeker, çay, ilk günleriyse gelenlere ikram edilmesi için yiyecek vs götürülür bizde.
(7,322 puan) tarafından
Benimde aklımda bırakmak ama bilmiyorum akşam ikna edebilirim inşallah birde küçük kızı vefat etti benimde kızlarım var canı yanmasın daha fazla diye düşündüm
Teşekkür ederim canım en iyisi çay şeker o zaman çünkü 1 hafta oluyi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Biz lokum ve gülsuyu götürüyoruz Ankarada

Çay ve küp şekerde götürülür 
(7,322 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım eşime diyim
0 oy
(73 puan) tarafından
Allah sabırlar versin arkadaşına çok büyük imtihan..Bence cocuk götürme dahada kötü hissedebilir..Bi tepsi poğaça yada hazır biseyler alabilirsin pastaneden..Yemek götürmek istersen sarma tarzı bisey olabilir
(7,322 puan) tarafından
Yemek artık yetişmez canım çünkü eşim 1 saate felan gelir kendime hazırlıyorum daha yeni haberim oldu
Evet çocuklar o konuda benimde aklıma geldi gözüne sokar gibi çok zor Rabbim sabır versin bu acıyı yaşayan herkese
(73 puan) tarafından
Anladım canım o zaman dediğim gibi hazır kuru pasta tarzı bisey alıver amin
(7,322 puan) tarafından
Olabilir canım teşekkür ederim
0 oy
(4,241 puan) tarafından
Biz de yemek yapılır yemek götüremezseniz kii üstünden biraz geçmiş meyve alırız makarna çay pirinç vs alan da var yemek getiremedik diye 
(7,322 puan) tarafından
Olabilri canım teşekkür ederim eşime tüm seçenekleri sunayım hangisini alırsa
0 oy
(4,837 puan) tarafından
Bizde çay şeker tavuk tarzı şeyler gider
(7,322 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 347 göst.
28 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Maviecem (3,304 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 177 göst.
12 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,451 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 869 göst.
3 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Mona Lisa (1,129 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 134 göst.
26 Mart 2025 Diğer kategorisinde yaslandummmm_30 (505 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,089 soru

24,178,251 cevap

336,221 kullanıcı

...