0 oy
393 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (634 puan) tarafından
Kızlar fikir alıyorum sadece şimdi biz ayrı bir şehirde yaşıyoruz burada hiç kimsemiz akrabamız yok bir buçuk yaşında çocuğum var doğduğundan beri tek başıma büyütüyorum kaynanamlar ve annemlerde aynı şehirde yaşıyor eşimin izinlerinde 3-5 gün memlekete gidiyoruz ama ben hiç kaynanama gitmek istemiyorum ayda yılda bir gidince mecbur annemlere gidince oraya da gidiyoruz haliyle. Haftaya gideceğiz mesela daha şimdiden benim karnıma kramplar giriyor hiç gitmek istemiyorum. Bunun sebebi de geçmişte çok büyük tartışmalar yaşadık o konu ayrı bir yana birde görümcemin 6 yaşındaki çocuğu da kaynanamlarda yaşıyor görümcemde sabah 8 de geliyor akşam 9-10 da evine gidiyor böyle değişik bir evlilik hayatı var. Ve kızı sürekli benim kızımı itip kakıyor oraya gidince sürekli arkasında dolanmak zorunda kalıyorum evde olduğumdan çok dha fazla yoruluyorum oraya gidince. Ama annemde hiç öyle değil hepiniz bilirsiniz ki  tek başına çocuk büyütmek kolay  değil bende bir insanım haliyle yoruluyorum tükeniyorum memlekete gidince 3-5 gün çocuğumla başkaları ilgilensin bende biraz kafa dinliyim istiyorum. Annem kızımı yediriyor altını değiştiriyor oynuyor uyutuyor önüme çayımı getiriyor annemde tatile gitmiş gibi oluyorum. Şimdi 4 gün gideceğiz eşime söylemek istiyorum 3 gün annemde bir gün kaynanamda kalmak istiyorum ama nasıl söyleyebilirm bilmiyorum

4 Cevaplar

0 oy
(1,710 puan) tarafından
Ya direkt söyleyeceksin ya da 2 gün orda 2 gün annenlerde kalıp dişini sıkacaksın
-Reklam-
0 oy
(24,203 puan) tarafından
Önce kaynanada kal annene sonra geç orda en azından sınırını yükünü bırakır gelirsin 
0 oy
tarafından
Ben de aynı senin gibiyim canım ayrı şehirde yaşıyorum tek çocuk büyütüyorum annemlerle kayinvalidemler aynı şehirde çocuğum üç buçuk aylık bu zamana kadar ozgurdum gidince bı gün eşimle onlarda kalsam eşim eve dönüyordu ben bı hafta falan ailemde takılıyordum arkadaşlarımla akrabalarimla gorusuyordum 

çocuk doğdu bu sıkıntı lohusalikla başladı bir ay boyunca annemlerde değil onlarda kaldım mecbur ama dinlenmek yerine daha çok yoruldum şimdi bende düşünüyorum artık gittiğimizde çocuk var onu isticekler orda daha fazla kalmam gerekcek belki annemlere bı günlüğüne ancak ugrayabilcem bı kötülükleri yok ama aşırı yoruyorlar hizmet falan çocuk yokken hadi neyse şimdi yorgunuz biri olsada dinlensek bikac saat diyoruz ama ancak annem yanıma geldiğinde olabiliyor bu eşime desem anlamıyor evdede aynı şeyleri yapiyosun bı kac gün ordada yapsan idare etsen bişey olmaz diyo anlayacağın ben bir çaresini bulamıyorum :( 
(634 puan) tarafından
Eşlerimiz bu konuda anlayışlı olmak zorundalar ben konuşacağım bugün. Anne sağlıklı huzurlu olunca çocuğa faydalı olabiliyor. Bizimde dinlenmeye ihtiyacımız var
0 oy
tarafından
Bende kaynanaamlarla çok kötü şeyler yaşadım çok haksızlığa uğradım. Hiç onlara gitmek istemiyorum
(634 puan) tarafından
Ya yine onlar benim evime gelseler daha rahatım. Ama ben onları  evine gitmek istemiyorum nedense ayaklarım geri geri gidiyor hiç rahat edemiyorum orda. Birde o çocuktan o kadar çok soğudum ki tamam 6 yaşında bir çocuk henüz ama kendileri gibi yetiştirdikleri için çok kıskanç her fırsatta kızıma zarar vermeye çalışıyor onlar da hiç bişey olmamış gibi davranıyor migrenim tutuyor oraya her gittiğimde

İlgili sorular

0 oy
37 cevap 806 göst.
25 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Lunaa (140 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 273 göst.
2 gün önce Ev & Yaşam kategorisinde Ipeksiii (113 puan) tarafından soruldu
+3 oy
14 cevap 414 göst.
0 oy
12 cevap 652 göst.
7 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Ilkbahar (320 puan) tarafından soruldu