0 oy
162 göst.
Diğer kategorisinde (42 puan) tarafından
Kızlar Singer dikiş makinası almak istiyorum annemin vardı dolaplı pedallı falan...şu an bakındım biraz hiç dolaplı pedallı görmedim...kalkmış mı onlar almak istesem sadece makinayı almış olacam

9 Cevaplar

0 oy
(348 puan) tarafından
Hiç bilmiyorum cnm ya
-Reklam-
0 oy
(2,762 puan) tarafından
Ahh eski günler annem de de vardı ondan ayağıyla pedalı çevirip dikerdi . 

Bilmiyorum ama.simdi.nasil.canm 
0 oy
(9,862 puan) tarafından
ananeminden öyleydi ama sonra elektirşkli yaptırdı dedem 
0 oy
(1,137 puan) tarafından
Şimdiki makineler otomatik ve daha kullanışlı annem de kullanıyor onlarında pedalı var ama dolabı falan yok baya özellikli bişey şekilli dikiş falan yapıyor 
0 oy
(1,081 puan) tarafından
Hayır canm pedallı var kutunun içinde oluyor. Bende alırken kutunun içinde çıktı adam göstermişti.
0 oy
(1,081 puan) tarafından
Hayır canm pedallı var kutunun içinde oluyor. Bende alırken kutunun içinde çıktı adam göstermişti. Kaç sene önce almıştım oradan biliyorum 
0 oy
(11,040 puan) tarafından
Dolaplı yok ama pedallı var. Normal teksillerde kullanılanlar var birde ev tipi var ikisi de pedallı. Çok eskiden dolaplı dizlikli pedallı vardı ama çok çok eski model onlar alsanda verim alamazsın onlardan
0 oy
(9,079 puan) tarafından

Pedalli derken oyle ayagini surekli tiki tiki tiki tiki basmiyosun dolapli degil  annemin eski vardi makina ters donup dolabin icine giriyordu:) harika bir tasarim:)) suan normal sadece makina. Orta sehpanin uzerine koyup dikiyor.  Bir pedali var otomatik . Araba gazi gibi yani ayak basili durunca dikio oyle ayagini tiki tiki ileri geri  bas cek bas cek degil. Yada ayari var otomatik kendi dikiyor dumduz. Marka modele gore degisir

(9,079 puan) tarafından
Koyde babannemin gelinlik zamanindan kalma var o hepten  manuel el ile yandan ceviriyorsun oyle dikiyor. Eski arabalardaki cam acma kolu gibi yani cevire cevire bi el ful ceviriyor onu oyle dikilio onda:)
0 oy
(782 puan) tarafından
Evet tatlım taşınma ve yer konusunda şuanki dikiş makinaları pedalsız elektrikle çalışıyor annenin büyük ihtimal yoknaz vardı yada kara makina benim annemdede ondan vardı ama ben şimdi singer 3223 aldım kırmızı rengi güzel tavsiye ederim taşıms konusunda ağır değil eski makineler dökme demirden oluyordu o yüzden ağır ben benimkini dikiş kurslarına getirip götürüyorum 1 sene dikişe gittim 5 tane makine vardı ben kendi makinemle yapmsyı öğrendim kendiminkini hergün getirip götürüyordum taşıma çantasını pek önermem plastik olanı kumsşlar var yurtdışından getiriyorsun taşıması içine tüm eşyaları koyman daha iyi oluyor ben amerikadan 100 renk orta boy bobin setide getirttim sonrasında renk sıkıntısı çekmedim bizde hangi renk kumaşsa o renk dikiş atılıyordu eğer merak ettiğin birşey olursa dahada söylerim bilmiyorum sıfırdanmı başlicaksın yoksa eğitimin varmı yardımcı olabilirim diye düşündüm yoknazlar birde eğer uzun süre kullanılmax ise içindeki çarklar çatlıyormuş anneminki 20 küsür sene beklediği için bir köşede çarkları çatlamış kullanılmaz halde bu benimki şuan iyi şükür ben küçük dikişler atarım yada başka şeyler düşünüyorum diyorsanız o ayrı konuşabilirim sizinle

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 872 göst.
31 Mayıs 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 665 göst.
22 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Kubrabas (264 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 443 göst.
7 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde sweetlady (890 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 264 göst.