0 oy
119 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,204 puan) tarafından
Kızlar ben ailemden ve çevremden erkek bebekler 1 yaşına gelince güzel bir traş olur çocukluk başlar bebeklik biter gibisinden 

Eşim oğlum 2 aylıkken kesicem dedi kavga ettim izin vermedim zaten kel doğdu 3 tutam saçı vardı 3 numara bile değildi saçı birde kafaları hassas olduğu için istemedim 

Şimdi zorla da olsa gönülsüz de olsa tamam dedi benim için kırmamak için onu da sen kes hayali vardı onun ben kesicem ilk diye işte izin vermedim 

Yarın doğum günü 1 yaşına giriyor acaba doğum gününden sonra mı yapsak bu işlemi yoksa önce mi ne dersiniz ben kararsız kaldım 

3 Cevaplar

0 oy
(348 puan) tarafından
Ya aslında bende kestirmek istiyorum eşim izin vermiyor ama doğduğundan beri çok saçı var döküldü ama yine de çok kızım 5 ayına girecek ne uapacam bilmiyorum saçını keselim çocuk gelişsin diyorum yok diyor ya uzamasa saçı diye korkuyor 
(2,204 puan) tarafından
Benimki de tam tersi ki öyle gür değil şuan saçları ince telli ama ben dediğim gibi öyle gördüm 1 yaşına gelince kesilir bebeklikten çocukluğa geçer korkun da şu doğum günü öncesi yaparsam ya güzel olmazsa diye korkuyorum
Kızın için şunu söyleyebilirim biz hiç kesmedik kuzenlerimin saçını ama çok gür ise uçlarından kesip rahatlat canım yaz başı gibi ama eşek traşı yapsrlar ya öyle değil bence yine de sen bilirsin tabi
(348 puan) tarafından
Tşk ederim canım öyle yaparım
-Reklam-
0 oy
(13,570 puan) tarafından
Kestirmedim heleki 0 a hiç vurmadım saça takıntım var k.peder yalvardı önümden istemedim senin yerine ben olsam kestirmem(0 a vurmaktan bahsediyorum) diğer türlü doğum gününden sonrasını bekle bence
0 oy
(2,366 puan) tarafından
En doğrusu bıngınldak kapandığında olması bence. Ben değmeye bile korkuyorum izin vermedim kestirmeyş de düşünmüyorum oğlumun arkada saçları vardı dede gibi ya :D sonra hep döküldü şimdi eşitlendi keselim daha iyi gelir dediler kabul etmedim 

İlgili sorular

+2 oy
8 cevap 595 göst.
0 oy
6 cevap 680 göst.
4 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,940 puan) tarafından soruldu
+3 oy
16 cevap 809 göst.
0 oy
9 cevap 303 göst.
16 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler