0 oy
109 göst.
Diğer kategorisinde (209 puan) tarafından

image

image

image

hanimlar kız kardeşimin bebeği 2 buçuk aylık ve damaklari böyle olmuş randevu bulamadığı için sağlık ocağında göstermiş ilkin diş kisti olabilir dış dokturuna gösterin demiş. Sonra çocuk dokturundan randevu bulduk gösterdik bugün kulak burun boğaza gösterin, bide diş dokturuda görsün dedi KBB den randevu bulamadık diş dokturu baktı burda yeterli ekipman yok büyük hastaneye götürün dedi. Yani anlayacağınız bi sonuca ulaşamadık ve kız kardeşim kötü bişey olabilir mi diye çok korkuyor hiç böyle bişeyle karşılaşan oldumu bilgisi olan lütfen yazabilir mi?

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
İlk defa görüyorum canım ama iyi dikkat etmissiniz bi an önce gosterin bence eger ağrı yaparsa ememez besleenemez cok acı çeker
(209 puan) tarafından
Dikkat etmeye çalışıyoruz ben gene soğuk kanliyim biraz ama kız kardeşim çok evhamlı hiç dayanamıyor. İlcedeyiz il Hastanesi'nde ne dış dokturuna nede KBB ye randevu bulamıyoruz ne yapacaz bilmiyorum randevusuz de kesinlikle bakmıyorlar.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Post yukarı çıksın belki bilen vardır 
(209 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
(209 puan) tarafından
Hanımlar bilenler yardımcı olur mu lütfen
0 oy
(1,840 puan) tarafından
Özele gitme imkanınız yok mu canım özel dise. Bide hangi ildesjnz
(209 puan) tarafından
Randevu bulamassa mecbur özele götürür bı şekil, Diyarbakır Dicle ilçesine bağlı bı koyde oturuyoruz
0 oy
(1,494 puan) tarafından
Telefonla arayın onlar mhrsden daha önce girebiliyolar bnde ilcedeyim hep arayarak alıyorum 
(209 puan) tarafından
Arıyoruz 15 günlük süreyi aştığı için veremiyoruz diyor. Söyledikleri gun ve saatte aradığımızda bu sefer bağlaamiyoruz

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 437 göst.
26 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,451 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 214 göst.
23 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Anasının bal arısı ❤ (1,068 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,842 soru

24,103,808 cevap

332,586 kullanıcı

...