0 oy
1,941 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,840 puan) tarafından

BUGUN O KADAR HEVESLENEREK BUYUK OGLUMU OKULDAN ALMAYA GIDIYIM DEDIM BEBISI ANNEME BIRAKTIM.IHMAL ETTIGIMI DUSUNUYORUM DIYE BUYUGU:( BIRAZ ONCE OKULDAN ALDIM SASIRIR MUTLU OLUR SANDIM:'( bana ne dese begenirsiniz? Anne niye geldin? niye bunu giydin? ben sana gel mi dedim? gelmeseydin keske ? hep bunu giyiyon? BEN ŞOKK OLDUM (10 YASINDA) NE DIYCEGIMI BILEMEDIM NASIL DAVRANMAM GEREKTIGINI KESTIREMIYORUM? O AN AGZINA ŞAPLATASIM GELDI NE YALAN SOYLUYIM AMA ZOR TUTTUM KENDIMI AGLAMAMAK ICIN .

36 Cevaplar

0 oy
(10,041 puan) tarafından
Daha küçük Didemcim, etrafındaki olan şeylerden arkadaşlarından etkileniyor çabukca
(2,840 puan) tarafından
bencede ama ben ona karsi hep arkadas gibiyim kiz ondanmi kaynakli acaba anne oguldan cok arkadas gibiyiz
-Reklam-
0 oy
(163,445 puan) tarafından
Cocuklar hep oyle benim 10 yasinda gorumcem var 6 kardesler okulda biz 6 kardesiz demiyomus utaniyom diyo
(2,840 puan) tarafından
kiyamam yaaa :( ne bilim bu zamane cocuklarini anlamak zor
Benim kaynana 45 yasinda okula almaya gidiyo cocuklar istemiyo herkesin annesi genc diyo sevda yenge sen al bizii okuldan diyolar
(2,840 puan) tarafından
kiz sen git de bi ara sevinsinler :)
Esim evde olursa biz gidiyoz acayip mutlu oluyolar
0 oy
(3,757 puan) tarafından

Büyük konuşmayayım ama benim tek bir kızım var ve başka cck da uzun smn belkide hiç dsnmeyecgm. 

Ve bizim durumumuz yok şuan bile çok masrafı yokken bile zor geciniorz ilerde nasıl olucak kara kara düşünüyorum ve eğer benden çıkıp beni beğenmez slide kendi bilir hiç kendimi paralayamam çünkü bu yanlış birşey ve yanlış hareket ettigini anlaması lazjm

(2,840 puan) tarafından
insallah anlar zamanla buyudukce
0 oy
(1,421 puan) tarafından
Cocuk iste canim kardesi oldugu icin o da kendince kiskancligini boyle disa vurmus ama sen ona vurmayi dusunme bi yerde eksik bsy var ki boyle davraniyo daha fazla ilgi bekliyodur bnce 
(2,840 puan) tarafından
kiz en az 2 saat gunluk onunla vakit geciriyom odevde yemekde okula gitmeden once :( birde okulda kutlama vs. yaoiyo sinif anneleri ben onlara bile katiliyom eksik kalmasin diye
(1,421 puan) tarafından
Haklisin canm ama o ilginin bolundugunun farkinda dusunsene kac sene tek cocuksun ama bir anda ilgi bolunuyo zamanla alisir ama
0 oy
(160 puan) tarafından
ya kücükken anneme bnde boyle yapmistim aklima geldi bana önlugun altindan tayt giydirmisti üsütmeyeyim diye utanmıstim sen koyde buyüdün koylusun diye bizde mi köyde yasıyoz bu ne böyle diye bairmistim daha 2. sinifa gidiyorum Hâlâ icime batiyo ya ama annemin gozleri dolmuş üzulmustu sonra bana küstü ben seni dusunuyorum diye sende küsseydin merhametsiz yetişmesin beni cok uzdun falan deseydin
(2,840 puan) tarafından
biraz once konusup tatliya bagladik annecim seni uzduysem ozur dilerim bidaha yapmiycam dedi :)
0 oy
(482 puan) tarafından
En iyi ben anlarım seni. Benim oğlumda 10 yaşında. Resmen ergenliğe girdi. Hareketleri çok değişti. Öfke krizleri falan başladı. Hiç eski çocuk hareketleri yok Sanırım pedagoga gidicez 
(2,840 puan) tarafından
bencede bu boyle olmuyo cunku uzuluyorumda onu boyle agresif gordukce hep yanlizmis kimsesi yokmus gibi triolere giriyo halbuki ilgilenirimde :( kendisi yanimizda oturmak istemiyo kendine bi mesgale bulup tek basina odasinda oturuyo odev ve yemek zamani yanimizda
0 oy
(88 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun uzuldum(
(2,840 puan) tarafından
allah razi olsun canim zamane cocuklari boyle demek
(88 puan) tarafından
Evet benim kuzen 6 yasinda onun bile oyle kelimeleri var ki insan sasiyor gercekten (
0 oy
(454 puan) tarafından
Sinirlerim bozuldu canim ama bu senin elinde vakitken ogret anlat  sibirli biriyim yerinde olsam cakardim heralde ama insanda kiyamiyor ..o daha cocuk kardina koy baska annelermi iyi baska kiyafetim yok gibisinden konus parayi okuluna harciyoruz adam ol gibisinde .. 6 yaşindaydim abimle okuldan gelince 10 tl bulduk oturduk ne yapsak annemiz sevinir dedik ve gitdik tere yagi aldik yemek pisirmesi icin annem dizlerini yerine koydu ve agladi cok zor gunlerle ve anlatarak buyutdu bizi sende anlat anlayacaktir insAllah
(2,840 puan) tarafından
goruyo canim akli artik eriyo herseye farkinda yoklugumuz ama
0 oy
tarafından
Bizden ciktilar bizi begenmiolarr . 
(2,840 puan) tarafından
aynen aynenn
0 oy
(782 puan) tarafından
Uzulme canim ona guzel bir filim acip izletebilirsin boyle annesinden babasindan utanan cocuklar icin anlamli guzel filimler var ben bile izleyince aglarim 
0 oy
tarafından
Ergenlik dönemi canım üstüne gitme 
(2,840 puan) tarafından
ozur diledi biraz once canim anlattim guxellikle bidaha olmuycak dedi
tarafından
İyi bari canım kızma ama kızarsan daha da inatlaşır
(2,840 puan) tarafından
yok ben normaldede kizmamki
tarafından
İyi yapıyorsun canım
0 oy
tarafından
Çok üzüldüm canım şimdi ki nesil böyle maalesef ki:((
0 oy
(5,437 puan) tarafından
Cnm sabret hemen vurma ayıp etmiş daha fazla ilgilenmeye çalış 
0 oy
(12,763 puan) tarafından
Senin kıyafeti beğenmemiş akli sıra hiic üzülme ki haklısın insan üzülür bu düşünce yanlış olduğunu vs belirt neden böyle dedin vs de Bi daha gidersen değişik giy yada ona Bi sor geleyim mi bugün okula vs diye 
(2,840 puan) tarafından
kiz azameliacimm valla supriz olsun degisiklik olsun dedim ne bilim bu sipa boyle yapcak anlattim konustum bidaha olmuycak anne seni kirdiysam ozur dilerim dedi
(12,763 puan) tarafından
İyi yapmışsın  konuş ki hatasını anlasın Bi daha demesin şimdi sıra sende Bi daha giderken sor geleyim mi diye
Şimdi çevre ediniyor sen gidince ana kuzusu vs bile derler o ondan istwmez üzülme bile ergenlik istr
0 oy
tarafından
illa o donemden geciyor cocuklar canim anneyi begenmeme oluyor cok gördüm bende 
0 oy
(9 puan) tarafından
canım 10 yasindaki bi cocuk hakkinda burada resmen yermisler sen uzulmus derdini anlatmissin cogu insan gelmis 10 yasindaki cocugu kınamış. bunun egitimini almis biri olarak soyluyorumki bu onun yasindaki cogu cocukta olan bir durum cocuk pskolojisi biz 30 lu yaslardayiz hic mi annemizi kırmadık l. ki senin cocugun erken ergenlik olarak geciyor. sen sakince bu durumun seni kırdığını bize anlattigim gibi yavruna anlat. emin ol zaren büyüdüğünde kendi de utanacak cunku suan bizler gibi degil kim vilir ne var ic dunyasinda belki kardesini kıskanıyo istemsizce belki baska bisey ama sen üzülme bi evlat annesiz buyuyemez sevgisini hissetmek ister her zaman ve suan daha cok ihtiyaçı var buna. seni seviyo annesi sadece erken ergenlik belirtileri bunlar gecici bir hastalik olarak düşün 
(2,840 puan) tarafından
canim cok rahatlattin inan icimi allah razi sun ben karsima alip guzelce konustum bu davranisinin yanlis oldugunu amacimin onu mutlu etmek oldugunu anlattim kardesinin bize ihtiyaci oldugunu soyledim cok sukur duzelttik durumu ozur diledi dogrumu yaptim bilmiyorum
(9 puan) tarafından
sen bir daha asla acma konauyu ve devam edin hayatiniza o senin bebegin hata da yapacak yanlis da yapacak düsecekte bu hayatta sen kaldiracaksin ayaga her defasinda ❤ dahada duzelecek hrsey hic endiselenme sen
(2,840 puan) tarafından
insallah canim benim :)

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 166 göst.
5 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,887 soru

24,117,517 cevap

333,305 kullanıcı

...