0 oy
116 göst.
Diğer kategorisinde (3,532 puan) tarafından
Bişiler öğretirken ilgilenirsen harika bir çocuk söz dinliyor ama ne zaman Baba yi babaannesine amcasını kalabalık bir ortamı görüyor bir hal oluyor kırıyor döküyor yemekleri birbirine katıyor vahşi bir çocuğa dönüyor 6 aylik 1 oglm daha var ilgim 2 ye katlandı uykusuzluk yorgunluk yeterince vakit geciremez oldum büyük oglmla buda etkiledi ama hayla düzelme yok herkez bni suçluyor piskolojisini bozdun kziiyorsn diye ya yaringeliyor kim kizmiyor kim hayır demiyor çocuğuna eşime diyrom sen vakit geçir ozmn ee yorgunum dur aigara için dur telefnla konisim dur şunu yapım yatma saati geliyor çocuk babayla zmn geçirmiyor dolu dolu gitti yerde de hemen ann kırma dökme diyorlar oda inatlasiyor ya çok yoruldum tükendim yetemiyorm napicam.ben yetemiyormmm

2 Cevaplar

0 oy
tarafından

Benim kizda babaanne ve anneannesi gildeyken çok değişir benim sözümden çıkar

Simariklik yapiolar onlara kizamayacagimiizi bildikleri için

Allah yardımcın olsun canım
Geçecek bu günlerde inşallah 
(3,532 puan) tarafından
Çocuk doktur u pedego götür dedi tutamadm kendimi ağladım ne yapicm valla sastim
-Reklam-
0 oy
(1,515 puan) tarafından
Benim oglumda 3 yasinda evin icinde benimleyken bir istedegini aglayarak yaptırmaya calisir çok inat çok aksi dediginiz gibi guzelce konusursam anlar ama her dakika oyle sabirli olamiyorumm , hele ki ananesi sayisinin yaninda daha baska cocuk oluyor onlari oyum oyum oynatıyor 1 dk dirlik vermez ne dersem deyim duymaz benii insallah gecer bu inatliklari laf dinlemeyisleri haa birde yemek konumuz var tabi yemekle sanki düşman gibiler zorlaa 1 2 lokma yerse yer
(4,810 puan) tarafından
Iç anadolulu musun? Kullandığın kelimeler o taraflardan
(3,532 puan) tarafından
Doktorda pedego götür diyor hasta çocuk doktoru na gördüm öyle dedi okul zamanı çok zorluk çıkarır dedi agladim bir an valla yetemiyorm artık diye neyi nerde yanlış yapıyorm bilmiyrom

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 210 göst.
24 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Muge (149 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 592 göst.
29 Mart 2024 Diğer kategorisinde Sirin__ (264 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 75 göst.
9 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Neşe26 (398 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,470 göst.
2 Ekim 2022 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,994 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,222 soru

24,180,462 cevap

336,303 kullanıcı

...