0 oy
192 göst.
Diğer kategorisinde (216 puan) tarafından
Sorum başlıkta 

4 Cevaplar

0 oy
(6,288 puan) tarafından

Vallahi yaz gelince ben yıkamaya falan vermiyorum foşur foşur Bahçemde yıkıyorum ya da bizim burada bir sürü dere var hangisinin suyu müsaitse:D Çok da iyi de temizleniyor Çünkü yıkamadan hiç memnun kalmadım bizim merkezdekinden

Kışın bir kere veriyorum çünkü sobalı diye Erzurum gibi yerdeyim Ama hiçbir yerde kurutamam O yüzden kış günü Bence yıkamaya vermek daha mantıklı nerede kurutacaksın

(216 puan) tarafından
Kızım üstüne çiş yaptı 35 haftaligim damım var günlerim az kalmış hasta olursam diye korkuyorum
(6,288 puan) tarafından
Kız sen deli misin 35 haftada halı mı yıkanır onu kaldırırken ya bir şey olsa falan Saçmalama ver yıkama ya kaç kuruş gidecek ki
(216 puan) tarafından
Kirli degil aslında hafifeten kaçırma olmuş namaz kılıyoruz günahtır diye kaldırdım ne yapacağımı düşünüyorum :)
-Reklam-
0 oy
(632 puan) tarafından
Yıkamacıda ama evde yıkandığı gibi olmuyor tabi. Ama evde yıkandığı yorulman yanına kâr kalıyor. Hani yikmaciya yollaninca kendi gücünü temizliğine ayırıyoruz. 
(216 puan) tarafından
Normalde ben de yıkıyorum 35 haftamdayim iki üç gün güneşli gözüküyor bide hangisi daha maliyetli
0 oy
tarafından
Hamileymissin sakın yikama gönder gitsin 
(216 puan) tarafından
Çok kirli olsa gönderirim de hafif çiş değdigi için arafta kaldım
tarafından
Kocan yıkasın o zaman sen yikama

Valla ben banyomdaa küçük halıları yıkıyorum çok zor baci 35 haftalık nasıl yıkıcaksın

Bizim. Burda mt2 50 lira olmuş
0 oy
(3,560 puan) tarafından
Ne olursa olsun hiiiiç değmez evde yıkamaya. Harcadığın zaman parayla alınamaz. Kimse evde halı yıkayıp ekonomik kadın oldun diye madalya da takmaz. Yıkamacı para götürsün evine. 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 463 göst.
0 oy
12 cevap 369 göst.
21 Mayıs 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Büşraaaa (3,158 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 143 göst.
27 Şubat 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde BetusMoms (4,350 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 176 göst.
20 Kasım 2021 Diğer kategorisinde İlla (1,206 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,898 soru

24,050,728 cevap

329,661 kullanıcı

...