0 oy
415 göst.
Tatil-Seyehat kategorisinde (426 puan) tarafından
Instagram bi bayanda gördü sık idrara çıktı dedi.  Bende dün kan idrar verdim üroloji gittim. Ultrason temiz yarın sonucu gostericem sizce idrar yolu olamaz mı ?

14 Cevaplar

+4 oy
tarafından
Başlığı görünce Nazlı sandım, söylemeden edemicem :) 

Tek bi belirtiyle kanser teşhisi konamaz, sık idrarın bi sürü sebebi olabilir.. 
(4,585 puan) tarafından
Aynen
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Çok su içmenin belirtisi 
0 oy
(2,929 puan) tarafından
Aman Allah korusun benim çok çişim gelir hep bi yudum su içsem hemen gitmem lazım o yüzden dışarı çıkarken bile hiç su içmem.

Şikayetiniz neydi sizin
(426 puan) tarafından
Dün doktorları gördüğüm gece sık idrar çıkıyorum sıkışık şekilde sabah da aynı
tarafından
Günde kaç kere ? 20 üstü çıkıyorum
0 oy
(426 puan) tarafından
Kan ve idrar belli olur mu
0 oy
(4,232 puan) tarafından
Üşütmeyle de olabilir de enfeksiyon la alaklı sanki çok çiş varmış gibi olurda gidince az gelir ya öyle olmuştum bir ara enfeksiyon vardı 
0 oy
(657 puan) tarafından
Kanser oldugunu sanmiyorum ama sekerin boyle bir belirtisi var enfeksiyonda olabilirama
(426 puan) tarafından
Valla olabilir şekerde olabilirb
(657 puan) tarafından
Doktora sorabildiniz mi bugun
0 oy
(2,693 puan) tarafından

Eğer sen Nazlı değilsen bende başka bir şey bilmiyorum 

(426 puan) tarafından
Nazlı kim kuz
(250 puan) tarafından
Banada cok benzer kisi geldi nedense  ;)
0 oy
(3,561 puan) tarafından
İnternete bakılırsa herkes çaresiz hastalıklara yakalanmış :) 

Kaynanam abartısız her yarım saatte bir gider. Kanser falan değil maşallah benden zayıf dinç:) 

İdrar yoluyla ilgili bi rahatsızlığı var. 
0 oy
(2,257 puan) tarafından
Değildir diye düşünüyorum bende çok sık çıkarım gece bile 7 8 defa kalkarım yani oderece dışarı çıkıcak olsam su içmem gelene kadar adım başı tuvalet ararım ürolojiye gittim hiçbşy çıkmadı içini ferah tut  Allah korusun 
0 oy
(5,415 puan) tarafından
Şekeriniz de olabilir. İnternette herşey kanser belirtisi zaten
0 oy
(4,585 puan) tarafından

Ayaklarini usuten cok idrara cikar, kafein tuketen,yesilcay siyah cay icen sık cikar kanserle ne alaka uzak bir ihtimal yani :)

0 oy
tarafından
Ne alaka kizz bende cok çıkarım çünkü cok su içerim ve bende idrar torbası sarkması başlangıcı var oda etkiliyor 
0 oy
tarafından

Sanırım bir nazlı vakası daha yaşanıyor.(!) Yani ne alaka, bunun sebebi seker de olabilir, çok su içmekten olabilir, enfeksiyon da olabilir hemen kötüye yorun tebriks 

0 oy
(7,359 puan) tarafından
Cnm eğer öyleyse bmde hastayım diyebilirim odadan dışarı çıkınca tuvalete gidesim gelir misal giderim sonra o esnada su fakan içerim yine giderim o tuvalet kapısının yolunu grmym ;)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 166 göst.
10 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elf.ylmz.6006 (47 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 788 göst.
19 Şubat 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Lilamm (24 puan) tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 131 göst.
3 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1kalpde_2can (185 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 122 göst.
15 Nisan 2024 Diğer kategorisinde M.a.y.ezo (633 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,491,319 soru

24,370,119 cevap

347,955 kullanıcı

...