Tiktokta bir engeli çocuk vardı annesiyle hep içerek üretip atıyor du. Bedensel engeli. Annesi vefat etmişti. Babasi başka biriyle evlenmiş ti. Onada başka bir ev almışlar di tek yaşıyor du. İki gündür keşfete hep karşıma çıkıyor. Nişanlan miş. Kız sağlıklı görünüyor. Yani bilmiyorum çok ama çok zor bir durum. Aylesi bu sorumluluğu kıza nasıl yükledi. Veya kız bu kararı nasıl aldı. Gerçekten yargılamiyorum. Benim eşiminde sağlık sorunları var ve bunu benden gizleyerek evlendirdiler. Çocuğum oldu özel çocuk oldular.13 yıldır evliyim hep dilimde tek bir cümle benimde çocuklarıminda hakkı haramdır günahımıza giren herkese. Böyle bir sorumluluk gerçekten çok ağır. Bir yandan kıza çok üzülüyorum. Acaba oda sonradan pişman olurmu. İnşallah mutlu olurlar. Ben bilseydim eşim rahatsız gerçekten ben bu sorumluluğu alamazdım. Evlenmezdim. Bunun iyilik le kötülükle alakası yok. Ağır bir imtihan. Kınamak gibi bir niyetim yok ama bir anne olarak ben kızımı evlendirmez dim.kendi istese bile engel olurdum. Veya benim de oğlum rahatsız buyunce evlenmek istese ben asla gizleyerek evlendirmem veya onun gibi biriyle evlenmesini isterim ya bilmiyorum ama beni çok etkiledi bu durum. İnşallah mutlu olurlar. Sizce bu bireylerin sağlıklı bireylerle evlenmesi doğru mu