0 oy
401 göst.
Diğer kategorisinde (338 puan) tarafından
Tiktokta bir engeli çocuk vardı annesiyle hep içerek üretip atıyor du. Bedensel engeli. Annesi vefat etmişti. Babasi başka biriyle evlenmiş ti. Onada başka bir ev almışlar di tek yaşıyor du.  İki gündür keşfete hep karşıma çıkıyor. Nişanlan miş.  Kız sağlıklı görünüyor. Yani bilmiyorum çok ama çok zor bir durum. Aylesi bu sorumluluğu kıza nasıl yükledi. Veya kız bu kararı nasıl aldı.  Gerçekten yargılamiyorum. Benim eşiminde sağlık sorunları var ve bunu benden gizleyerek evlendirdiler. Çocuğum oldu özel çocuk oldular.13 yıldır evliyim hep dilimde tek bir cümle benimde çocuklarıminda hakkı haramdır günahımıza giren herkese. Böyle bir sorumluluk gerçekten çok ağır. Bir yandan kıza çok üzülüyorum. Acaba oda sonradan pişman olurmu. İnşallah mutlu olurlar.  Ben bilseydim eşim rahatsız gerçekten ben bu sorumluluğu alamazdım. Evlenmezdim. Bunun iyilik le kötülükle alakası yok. Ağır bir imtihan.  Kınamak gibi bir niyetim yok ama bir anne olarak ben kızımı evlendirmez dim.kendi istese bile engel olurdum. Veya benim de oğlum rahatsız buyunce evlenmek istese ben asla gizleyerek evlendirmem veya onun gibi biriyle evlenmesini isterim   ya bilmiyorum ama beni çok etkiledi bu durum. İnşallah mutlu olurlar.    Sizce bu bireylerin sağlıklı bireylerle evlenmesi doğru mu 

8 Cevaplar

0 oy
(162,836 puan) tarafından
su tiktoka inanmayin yas ilk cumleni okudum sadece ☺️
(338 puan) tarafından
Kız sahte Nişan olurmu okusaydin da yazsaydın keşke
sahte evlilik bile oluyo ☺️ nisan niye olmasinki
(338 puan) tarafından
Kızin çevresi akrabası var çocuğun çevresi var kimse sahte yapmaz hadi yaptı diyelim bunu sosyal medyada halaylı düğünlü sergilemez heralde
tamda sosyal medya icin yapatlar begeni para kazanma tiklanma fenomen olma gibi sebeblerle☺️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sen onu onun gibi biriyle evlendirmek istiyorsun da ikisi de birbirine nasıl bakacak .  Ya bide engelli biriyle evlenince ben hep art niyet atiyorm ne yazikki .
(338 puan) tarafından
Kuzum ağır değil ki çocuğum sadece bir kromozomunun parçası eksik  dıştan bakınca beli bile etmiyor mesela.
0 oy
(10,824 puan) tarafından
Tiktokdaki hiçbir şeye inanmıyorum. Ama merak ettiğim şey eşinin nasıl bir engeli var sen farketmeden nasıl evlendin nasıl sakladilar
(338 puan) tarafından
Fiziksel bir şeyi yok dıştan bakınca beli bile etmiyor kaynanam lar sakladılar söylemediler. Görücü usulü evlendik. Deleksiyon sendromu var   zihinsel yani çok ağır değil ama yani sağlam birise de değil  çalışır  işe gider gelir. Para hesabi karıştırır mesela.  Ev işine bile bana yardımcı olur.  Ne istesek alır.  Hiçbir şeyden mahrum bırakmaz bizi. Ama işte anlik değişen bir ruh haline sahip.  Tartısinca saçmalar konudan konuya atlar  10 daka sonrada hiçbir şey olmamış gibi davranır zanki kavga etmemiş iz gibi
(730 puan) tarafından
Esininin engeli bir yana bunu saglam insanlar da yasiyor emin ol bir cogumuz ayni durumdayiz ama bilmeye hakkin var fabiki cocuklarin icin en azindan
0 oy
(6,397 puan) tarafından
Kız Urfalı bnde gördüm instgramdan kızımda yürüme engelli vardı  kadere inanan biriym ben . A

Kızında tiktoku vardı sanki adı kader miydi yanlisda hatırlıyor olabilirim ismini oda baya paylaşımlar falan yapmıştı 
(338 puan) tarafından
Kızın hesabını görmedim ben sadece çocuğun hesabında gördüm Nisan yüzüğü takılırken orada da kız gayet sağlıklı gözüküyor du
(6,397 puan) tarafından
Elinde koltuk değneği vardı bnde öyle sanıyordum sonra gordum
0 oy
(2,697 puan) tarafından

Asla inanmıyorum tiktok zırvasına hepsi oyun yalan dolan sırf beğeni uğruna neler yapan var kuzum çıkar kokusu 

(338 puan) tarafından
Belkide valla ama ben çok.uzuldum gerçekten bir yandan
(2,697 puan) tarafından
Herşeye üzülme canım sağlığın bozulur inan bana birde insan kafaya taka taka hasta oluyor kız ben bunu bizzat yaşadım sağlığına dikkat et gülüm izleme böyle şeyler daha güzel videolar var mesela seni mutlu edecek şeyler izle seviliyorsun ❤️❤️
(338 puan) tarafından
Teşekkürler canım ❤️
0 oy
(5,008 puan) tarafından
Fenomen olmak için çocuğu kullanacak belli ki
(338 puan) tarafından
Kız öyle deme allah bilir kız istese bile aylesi buna izin vermez urfada öyle şeyler zor bence
(5,008 puan) tarafından
Sosyal medyada olan hiçbir seye inanmıyorum ben
0 oy
(1,208 puan) tarafından
Eşinin neyi var anlamadim. Evlenirken farketmedin mi? Cocuguna da mi geçti yani? G.olsun
0 oy
(5,423 puan) tarafından
Özel değilse merak ettim csnım eşinin engeli tam olarak ne. Sevdiğin biri sonradan kaza falan gecırrır herkes bı engelli adayu ama haklısın gizleyerek evlendırmek vebaline girmektid baba göre 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 304 göst.
23 Mart 2023 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,881 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 1,160 göst.
13 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 562 göst.
16 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Ayseglll (381 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 379 göst.
14 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Casperiye (7,597 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,453,289 soru

23,856,097 cevap

320,130 kullanıcı

...