0 oy
87 göst.
Diğer kategorisinde (510 puan) tarafından
aslında gecmişti benden bulasmisti. burnuda iyilesmisti. fakat dünden beri emerken zorlanıyor. genzimi tıkali anlamadim günde 3 4 kere serum fizyolojik le burnunu  açıyorum ama yok banamısın demiyor simdide hala emerken tıkanıp kalıyor siz bu durumda neler yapiyosunuz

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çok ama çok zor bir durum rabbim şifa versin şey yap bitanem yâ yattığınız odaya soğanı ortadan kes karanfil batır o açar burnunu. Birde nane kekik papatya varsa kaynat buharını solusun.
-Reklam-
0 oy
(348 puan) tarafından
Göğsünden ses geliyor mu
(348 puan) tarafından
Eğer hırıltılı ses varsa göğsünde enfeksiyon almış olabilir cnm ama bir yerde doktor anlatıyordu nasıl temizlenecegi hakkında baktım bulamadım bu arada çok geçmiş olsun canım
(510 puan) tarafından
yok cnm göğsünden hırıltı falan gelmiyor emerken bu gun zorlanmadi geceleri öksürükten uyuyamıyor
(348 puan) tarafından
Öksürük şurubu ver öyle yatır çok zor benim kızım da geçen öyle oldu ateşi de çıktı hastaneye götürdüm test falan yapıldı Allah'a şükür bi şey çıkmadı ama öksürükle resmen boğuluyordu ağrı kesici şurup veriyordum düzenli olarak iki üç güne geçmişti
(510 puan) tarafından
bebekler için öksürük şurubu almistim cnm icinde balda varmis iyi bi ilac 3 gündür kullaniyom gece yatirmadan oncede iciriyorum basliyo öksürüğü geceleri burnunu düzenli serum fizyolojikle temizliyorum burnundanda rahatsiz fakat öksürül gecmiyor bugünde büyük ihtimalle öksürükten yatamayacak geve basliyor :(((
(348 puan) tarafından
Doktora gösterdin mi cnm
(510 puan) tarafından
yok götürmedik şuan iyi mesela evde önceki ilaclari da vardi onlari kullaniyirum şuan genel olarak iyi bakalim öksurük tutacak mi gece
(348 puan) tarafından
İnşallah bir An önce iyileşir ben bebeklerin hasta olmasına hiç dayanamıyorum ya
(510 puan) tarafından
dün uyuturken yine öksürdü ama sonraki uyanmalarinda öksürmedi ne hikmetse geceleri başlıyor
(348 puan) tarafından
Mandalinanin üstüne kaya tuzu döküyorlardi yanlış bilmiyorsam bir şeyler yapıyorlardı öksürük kesilsin diye
(510 puan) tarafından
pekmez tereyagi bile yapmistim. eczaneden doğal bebekler icin oksürük ilaci bile almistim. ama sorun gündüz degilde geceleri basliyor araştirdigimda bebeklerde 3 hafta kadar devam edebiliyomus
(348 puan) tarafından
Hmm bilmiyorum cnm ya çok geçmiş olsun

İlgili sorular

+2 oy
4 cevap 104 göst.
20 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde duygumiray (510 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 124 göst.
0 oy
5 cevap 104 göst.
17 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde BideBayilferiha (1,628 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 218 göst.
7 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Eminebbk (128 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,642 soru

24,113,781 cevap

333,112 kullanıcı

...