Ve bunu değerlendiriyor musunuz ? Kac yaşındalar ve nereye yazdırdıniz
Veya ilgisi olmuş olabilir sadece yetenek değil de Benim kızım daha 2 yasinda çok zeki bence, bir seyi 1 defa söylesem hemen aklına koyuyor öğreniyor, 3 dilde sayi sayiyor vs daha nasıl değerlendirilir bilmiyorum
Biri 4 biri 5 yaşında..5 yaşında olan olduk olmadık her şeye ağlayabilme yeteneği var 4 yaşında olan da 7 24 gevezelik yapma vurdum duymaz denileni yapmama gibi yetenekleri var
4 yaş çok iyi çenebaz kendisi hiç susmaz
Fazla çocukların üstüne gitme taraftarı değilim kendini bilince zaten istediği yönde ilerleyecektir aile desteği ile küçük yasta bu tür şeylere karşıyım evde verebildiğim kadarı kafi dil fln istemem biraz büyüyunce hevesi olursa destek veririm
Bu yaşlar cocugun oyun oynama zamanı, 3 dilde sayı sayması önemli bir ayrım olamaz. O ayrımı 1. Sınıfa başladığında yapabilirsin ve benim çocuğum çok zeki diyebilirsin. Baktın okumaya erken gecti. Matematiği şak diye anlıyor. Yada müzik kulağı iyi duyduğu şarkıyı söylüyor ritim tutuyor . O andan itibaren cocugu desteklemek gerekir. Ek derslerle ki çocuğun yetenegi zekası ortaya çıksın. Ben çocuğum okula başladığında 2. Sınıftan itibaren ingilizce ve matematikten özel ders aldırmayın planlıyorum. Yapamayan cocuk yoktur desteklenmeyen cocuk vardır.
1,487,208 soru
24,312,753 cevap
344,848 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın