0 oy
73 göst.
Diğer kategorisinde (17 puan) tarafından
Sütün yetersiz demişti doktor mama vermişti hastahanede bugünde 1 aylık oldu çocuğum doktor mama verme anne sütü diyo ama yetmiyormuş diyorum ki öyle bir anne iki bebek doyurur diyor ama tamam meme veriyorum yok ağlıyor meme ağzında ağlıyor itiyor birazda biberona alıştı sanırım ama yine mama veriyorum gözümün önünde öyle ağladıkça dayanamıyorum 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben de aynı hataya düştüm çocuk krizlere giriyor doymuyor diye kendimi paraladım mama verdim takviye olarak. Ama 3.ayda emmeyi bıraktı maalesef 
-Reklam-
0 oy
(11,157 puan) tarafından
2 çocuğum da hiç mama kullanmadı o yüzden bişey diyemicem. Mamayı az ver bol bol emzir bol su için sütün artar 
0 oy
(4,311 puan) tarafından
8 ay mama destekli emzirdim.Gece rüya beslemesi gibi uyandırmadan mama  verdim daha bilincsiz olduğu saat aralıklarında gündüz de hep emzirdim ek gida vs derken istemedi sonra memeyi.

Bana Dr gece mama vermemi tavsiye etmişti sütüm azdı gece verirsen uykusu da düzenli olur ve daha az  fark eder bazisında ise yarıyor demişti.
(4,311 puan) tarafından
Meme reddi olduğu için sende önce gece uykuda meme ver tutsun uyku arasi tutar o huzura alışsın sonra tam tersine öyle gecersin
0 oy
(1,909 puan) tarafından
Biberon verince susup uyuyor mu
(17 puan) tarafından
Evet öyle oluyor
0 oy
tarafından
İlk başta mamaya başlatan doktor sütünün yetersiz olduğunu nereden anladı ? Günde kaç tane çişli ve kakalı bez alıyordun mesela veya elektrikli sağım makinasıyla hiç sağdın mı ne kadar sütün çıkıyor o bile tam çekemiyor ama sütün varken mama verme derim kilo alımı az olursa verirsin

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,470,450 soru

24,085,880 cevap

331,465 kullanıcı

...