0 oy
109 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (395 puan) tarafından
Kızlar bi tane oğlum var çok şükür 2 yaşında kardeşi olsun istiyoruz. Normalde 22 23 günde bir olurdum adet. Bugün hesapladım 3 gün geçmiş ağrı kesicide almıştım bi de geçen haftalarda o yüzden gecikmiş de olabilirim kafam karıştı sizce var mıdır bi şeyler test alayım mı yoksa bekleyeyim mi 

1 cevap

0 oy
(4,200 puan) tarafından
Evinize yakınsa eczane alın rahatlayın 
(395 puan) tarafından
Yani bende çok yoruluyorum tükeniyorum ama kardeşi olsa belki bu kadar hırçın olmaz diyorum çünkü çocukları çok seviyor oğlum onun için istiyoruz zorluklar elbette aşılır
(4,200 puan) tarafından
2.5 yaşında maşaallah bize zorluğu yok çiçeğimin ♥️ tel çocuklu olmak bize yetecek diye düşünüyoruz iki tane zor olacak
(395 puan) tarafından
Allah bağışlasın miniği :) tabi ki günümüz şartları çok zor özellikle geçinmek ama bir de çocuğumun gözünden bakmak istedim kardeş sevgisinden mahrum kalsın istemedik çünkü çok seviyor bebekleri çocukları bebeğim :) İmkan varsa kardeş olmalı diye düşünüyorum o duyguyu da öğrenmeli bana göre Rabbim herkese gönlündeki nasip etsin inşallah ♥️
(4,200 puan) tarafından
Maddi yönden hiç düşünmedik zaten Rabbim her şekilde rızkını verir. Her ailenin yaşam dinamiği farklı bazısı 4 tane isterken bizim ikinciyi düşünmemiz gibi ☺️ kardeşi olsun diye çocuk yapmak bana doğru gelmiyor doğduğunda gitsin istemiyorum derse ne yapacağız ☺️ Rabbim nasip ederse derse başımızın üstünde yeri var ama ♥️
(395 puan) tarafından
Orası öyle tabi ki her şeyin hayırlısı olsun ♥️
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 225 göst.
20 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Fairy.han (5,572 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,860 soru

24,091,206 cevap

331,757 kullanıcı

...