0 oy
339 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (101 puan) tarafından

image

Süpürge almak istiyorum bunu beyendim ama Fiyat bize braz ağır geliyor ucuz alsam 5 6 milyar iyi bişey olsun istiyorum supurgem düzgün çekmiyor fildreyi 4 5 ayda deyisdirmesem nerdeyse hiç çekmiyor bimden almisdim arnika bilen vardır belki 

4 Cevaplar

0 oy
(6,289 puan) tarafından
Kız ben geçen sene aldım 1.200 liraya yengem de 4.500'e almış bir ay önce Benimkinin aynısından Arçelik mağazasından Çok da iyi çekiyor O da toz torbasız gerek yok buna bu kadar para vermeye

https://ty.gl/m699eszxub

Aha bundan 

Bazen çekim gücü azaldığında o kovasının arkasında bir tane filtre ile sünger var Hemen onu temizliyorum tekrar aynı çekiyor Çünkü orası toz biriktiriyor kıl falan çekiyor bazen
(6,289 puan) tarafından
Neyse ki şu an çatıda kullanılmayan eşyaların yanında yerini aldı O da☺️☺️
Seninki de artık hangi köşede yaşlanmayı bekliyordur hahaha
(5,469 puan) tarafından
Çatıda kız benimkide :))
(6,289 puan) tarafından
Hahahah bu kadar denk geliş:))
Benim evim müstakil çatımda tertemiz her sene bir kere mutlaka çıkar temizlerim Hatta eltim der ki senin şu çatı birçok insanın evinden temiz☺️☺️
Kullanmadığım eşyalarım hep orada masa sandalyem bile yukarıda hahahahah
(5,469 puan) tarafından
Benimkiler de orda daire ev bizim ama çatının bı tarafı bize ait kendimize göre ayarladık kullanılmayan karı oraya koyuyoryz :)) hatta terasa çevirelim bı tarafını diyoruz
(6,289 puan) tarafından
☺️☺️Harika oluurrr
Çıkarsın yukarıdan manzaraya karşı
-Reklam-
0 oy
tarafından
Vestel lodos serisi güzel benimki lodos mavi olandan çok memnunum fiyatta çok yüksek değil araştırın isterseniz 
0 oy
(2,922 puan) tarafından
Boshsa markası seni öldürür gene ölmez . benm.makinede bosh ölse diye gözüne bakarım yedi sekiz senelik asla tık demiyo bide benm evde ben otururum elektrikli süpürge oturmaz kızım sayesinde bende değiştireyim diye bakıyorum bnmki torbalı torbalı olan zor oluyor 
0 oy
(18 puan) tarafından
Fantom al geç bacim hem guzel cekiyor hem pesinde suruklemiyosun. Fiyatida uygun

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 331 göst.
11 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elif6060 (294 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 556 göst.
9 Temmuz 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 141 göst.
10 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 375 göst.
22 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Bayanmerakli (925 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,058 soru

24,177,836 cevap