0 oy
224 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,720 puan) tarafından
Göğüsümün biri yara oldu en hizli ne geçirir kizlar ve yara olan iylesene kadar diöerini emzireyim diğerini sağayim dedim

Ama sağmayıda beceremiyorum şimdide emziremediyom tarafimda yumru gibi his var mastit olmaktan korkuyorum kol altım bile acımaya başladı ne yapacam lütfen yardim edin şu göğüs ucu yaraları için en iyi cozum nedir 

5 Cevaplar

0 oy
(3,560 puan) tarafından
Hemen sağma pompası alın. Sağın geçecektir ağrısı. 

Göğsünğze zeytinyağı sürün. 
(1,720 puan) tarafından
Sağma pompası acıtıyo diyo deneyen yakinlarım o yüzden korkuyorum
(3,560 puan) tarafından
Sağmazsanız daha kötü olacak. Bebeğin acıttığı gibi olmaz. Nasıl rahatladığınızı göreceksiniz sağınca. Mastit olabilirsiniz öyle durdukça
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım valla bence doktora git benim öyle olmuştu senin gibi bu platformda paylaştım nerdeyse herkesin dediğini almaya çalıştım denedim hiç iyileşmedi bı doktora gitmeyi akıl edemedim zavallı kızım o zamn 3 aylıkken daha emzirmeyi bıraktım sütüm de azaldı ağrıdan çoğu kez veremiyorumdum  daha sonra kesildi şuan kızım 3 yaşında hala göğüsümu gördüğü zaman öpüyor emmeye çalışıyor şakaciktan ,kendimi kötü hissediyorum sanki gözü kalmış gibi hissediyordum . Sana tavsiyem doktora git çocuk doktoruna danışabilirsin ,cildiye olur inşallah bı çaresini bulursun, gerçekten çok zor süreç:(
(1,720 puan) tarafından
Evet aslında haklısın burda soracagima doktora gitmem gerekete napicak doktor ? Süt sağma makinesi düşündüm almayi ama oda ağrılı bi işlemmiş
(1,125 puan) tarafından
Seninle aynıyız ben ameliyat oldum mastit yüzünden göğsümde bi meme ucu daha çıktı. 5 ay emzirebildim bebeğim parmak emiyor diyorum ki kendi kendime ahhh keşke beni emseydi
(1,720 puan) tarafından
Nee demek yani nasıl meme ucu daha cikti derken anlamadım?
0 oy
(11,897 puan) tarafından

Mastit olmaya başlamışsın bile canım sağman lazım

Gece ateşlenmezsin inşallah
(11,897 puan) tarafından
Bu arada kuzum göğus yarası için silikon göğus ucu öneririm. Ben 2 bebeğimi de bu silikon sayesinde hiç yara derdi yaşamadan emzirdim şükur
(1,720 puan) tarafından
Bunu bende cok isityorum göğüs ucu bakıcam gidip eczaneden bugün. Ama hamgi marka?hepsi aynimi acabs
(11,897 puan) tarafından
Hepsi aynı canm ben ilk kızımda wee baby kullanmıştm şimdi de e bebeğin markasnı aldm
(1,720 puan) tarafından
Aldım canim ama küçük geldi yaa:( bunların buyuyu küçüyü oldugunu bilmiyordum bide kenarları cok kalkiyo yapismiyo derime neyapa bilirim acsba
(11,897 puan) tarafından
Allah allah boyutları olduğunu bende bilmiyordum acıkcası :) valla ben her emmeden önce veya sonra yıkıyorum silikonları o ıslaklıkla da yapışıyor göğuse ama yine de çıkıyor bazen
0 oy
(91 puan) tarafından
Şişlik için göğüs pompası kullanmalısınız yoksa mastit olur pompa yoksa elinizle ılık suyun altinda masaj yaparak rahatlatabilirsiniz ama bu geçici bir çözüm tabiki yara için sarı kantaron yağı çok çabuk geçiriyor birde göğüs kalkanı kullanın sütun fazlası akıyor göğüs rahatlıyor 
0 oy
(1,125 puan) tarafından
Yumru olan yere bebe yağı sürüp masajla sütü boşalt 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 105 göst.
14 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 895 göst.
0 oy
33 cevap 1,655 göst.
14 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu