İtiraf ediyorum Ben hiç sevmiyorum eşim zaten özel sektörde çalışmıyor rutin gidiyor onun dışında hiç elbise ütülemem yıkarım katlar koyarım hatta bazende toplarım çamaşırları yarın katlarım diyip bekletirim aslında derli topluyumdurda çamaşıra gelince bir üşengeçlik sarıyor beni haydi bakalım gelsin itiraflar bakalım kimler çamaşıra kadar titiz özenli kimler benim gibi işde cesaret işde feraset buyurun buyurun
Kışın tatil moduna geçiyor kendileri ama yazın mesaisi fazla olur eşim gömlek giyer bide bana diyor artık kumaş giycem bende nefret ederim kumaş pantolon utusunden
Bende hep ütülüyodum ama ütüm bozuldu çok üzgünüm
Kocamın kıyafetleri ve iki büyük kızım var haftanin 7 günü okul ve dershanedeler bide küçük bıdığım var günlük makinam çalışır 2 güne bir ütü yapıyorum artık bıktım usandım
Ben utu yapmaya bayiliyorum o yuzden ic camasirlarina kadar hepimizinkini ütülerim. Bi ocak silmeyi sevmem ayda 1 anca silerim.
Amann aynı valla aynı bacım duruyor şimdi katlanacak bazen dolap dağılır Allah ne zmn aklıma getirirse ozmn yerlestirim yani hepimiz aynıyız ben şöyleyim diyen yalan da söyler yani
2 haftada bir ütü yaparım sevmiyorum ama mecbur kırışık kıyafetle dışarı çıkamam
1,489,450 soru
24,344,155 cevap
346,174 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın