0 oy
487 göst.
Diğer kategorisinde (308 puan) tarafından

image

Kızlar ayakkabı giydim diye parmağım bu hale geldi canım acıyor acile gitsem abartılı olur mu bi krem yazarlar belki 

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bunun için acile gitmeyin sağlık ocağına gitseniz yardımcı olurlar 
(308 puan) tarafından
Çok uzak kuzum bi saat uzak sağlık ocagım hastane daha yakın
-Reklam-
0 oy
tarafından

İçerde tırnak var o batıyor ve eti kesiyor acile git ufak bir lokel le alsınlar cnm çok geçmiş olsun 

(308 puan) tarafından
Saol canım artık iltahap atıyor geçer diye bekledim ama boş daha kötü oldu
tarafından
Bekleme cnm iltihab varsa almazlar ama melhem verirler ilk fırsatta genel cerrahi polikliniği ne git cnm Ufak bir lokelle alıyorlar ben bı kaç kez aldırdım ondan sonra kendim yöntem buldum kendim kesip alıyorum
0 oy
(1,143 puan) tarafından
Tırnak mantarı değil galiba batması gibi geldi canm acil.mudahale ediyor tırnak batmasında 
(308 puan) tarafından
Evet kuzum tırnak batması vardı ayakkabı giyemiyorum normalde giyincede bu hale geldi
(1,143 puan) tarafından
Git canm sen acile müdahale etsinlr
0 oy
(11,226 puan) tarafından
Tırnak batmasına benziyo acilde bişey yaparlarmi bilmiyorum bir git istersen 
(308 puan) tarafından
Evet kuzum ayakkabı giyemiyorum normalde giyincede böyle oldu iltahap kan atıyor sürekli belki iyileşir dedim ama olmadı
0 oy
(1,112 puan) tarafından
Çok kötü olmuş ya tırnak batmış.Sağlik ocağı daha iyi olur
(308 puan) tarafından
Çok uzak kuzum ya
0 oy
(9,076 puan) tarafından
Ay tırnağın batmış. Ağrısı çok pis oluyor bunun
(308 puan) tarafından
Sorma kuzum ayakkabı giydim diye bu hale geldi kan topladı iltahap attı en son tırnagımın yarısı gitti şimdi bu halde
0 oy
(18,548 puan) tarafından

Bende bu ara topuklu giyip salakk gibi o topuklu ile çarşı gezip sinemaya gitmiştim. Eve bı geldim serçe parmaklarim mosmor. 1 hafta sonra tırnakları düşmüştü :D

0 oy
(472 puan) tarafından
Temizle tırnağın batmış  zeytin yağlı hamur yogur az bir şey üstüne koy 2 saat e alır bütün acıyı pisliği benimde öyle olmuştu öyle yapmiştim
0 oy
tarafından
Ortopedi bu tırnağı düzeltiyor. Yeğenimde vardı, hep tırnak batması. Ortopedi uzmanı batan tırnağı kesti, dibini yaktı. Artık batmıyor 
0 oy
(20 puan) tarafından
Hastalığın seçeneği mi olur Allah aşkına gitmek istiyorsanız gidin tabi ki biri demiş sağlık ocağı orası da aynı ne fark ediyor yani canı yanıyor belli ki veya bir tırnağınız yok sanırım 
0 oy
tarafından
Tırnağın ete batması bu YouTubeye yazarsanız onu kesmenin yolları var benimde tırnaklarım batıyor malesef ve her ay kenarlarını kaldırıp kesiyorum kesmen lazım yiksa daha kotu ola bilir
0 oy
tarafından
Tırnağı söküyorlar acilde bilgin olsun
0 oy
(348 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun benim de her iki parmağım öyle oldu galiba eczanede tırnak batması için bir krem var onu kullanınca bir daha batmıyor batmayinca da artık sorun olmuyor ama evet acile gidip temizlet ondan sonra kremi kullan bir daha olmaz cnm

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 660 göst.
0 oy
6 cevap 263 göst.
0 oy
14 cevap 533 göst.
13 Haziran 2025 Diğer kategorisinde BetusMoms (4,398 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 203 göst.

Kategoriler

1,472,497 soru