0 oy
111 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,815 puan) tarafından
Arkadaşlar merhaba 3. Gün bugün 2 kızım da bitkin halde. 10 ve 30 aylıklar. Ateşleri 38 41 arası calpol aferin pedifen hiçbiri işe yaramadı. Viral enfeksiyon için ilaç verdiler bugün onu da içtiler ama hala en düşük 38 oluyor mahvoldu çocuklar. Küçük olan çok öksürüyor antibiyotik de başlamak zorunda kaldı doktor yani her ilaç var ama çare yok. Lütfen atlatan varsa yardımcı olun bize de iştahları yok gözler baygın yatıyorlar öyle. Benle eşimin de ateşimiz yükseldi kemiklerim ağrıyor resmen evde sürünüyoruz 

3 Cevaplar

0 oy
(4,311 puan) tarafından
Cok geçmiş olsun henüz bizim eve ugramadi ama yakındır.

Dut Pekmez tereyag

Bal ihlamur zencefil öksürüğü iyi geliyor diye biliyorum
(1,815 puan) tarafından
Beyaz dur dimi canım küçük kız çok öksürüyor diğerlerini içemez ama bunu verebilirim teşekkür ederim
(4,311 puan) tarafından
Evet beyaz dut öksürüğü balgam çıkarmaya birebir

Eksi iyice gıcık yapar üzüm pekmezi limon gibi şeyler vermeyin.

Küçüğe sadece yarım çay bardağı kadar ihlamur cayi da verebilirsin oda göğsünü yumuşatır rahat uyumasını saglar
(1,815 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim bende de kaşıntı yaptı pekmez maalesef doğru diyorsun :( ay bitsin bu salgın artık
-Reklam-
0 oy
(6,541 puan) tarafından
Merhaba canim hangi ilaci kullaniyosunuz
(1,815 puan) tarafından
Oselmir yazdı canım bir de augmentin
Ateş için pedifen veriyorum şimdilik
0 oy
(342 puan) tarafından
Bizde tüm ev halkı hepimiz salgın olduk iki bebeğim ben eşim mahvolduk dediğiniz gibi hiç bir ilaç fayda etmiyor buhar vermenizi öneririm en azından nefeslerini açıyor ateş düşürmek içinde bize fitil vermişti doktor aşırı iyi geldi ateşi anında 36 ya düşürüyor ağrı kesici etkisi de var çok kullanmadım sadece ateş yapınca verdim bazen dengeledi bol bol su içsin bebekleriniz yemek konusunda bebi kiler de tek lokma yemiyor 1 yaşında bebeğim çok zorlanıyorum günde 2 kere zorla yediriyorum yediğini kusuyor aksine midesi hep boş 
(1,815 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım size de cidden iştahları sıfır şu anda hiçbir şey yemiyorlar kendimizi geçtik artık. Küçük olan balgam kusuyor emzirmeye zorluyorum diğeri zaten ne su ne yemek tek lokma almıyor. Dün serum taktılar ordan biraz sıvı gelmiştir asla içmiyor. Fitil mantıklı aslında cidden korkuyorum havale vs olur diye 3 ayrı hastanede doktor gördü hiçbiri yazmadı ben bu gece tekrar gidelim diyorum
(342 puan) tarafından
Çok çok geçmiş olsun canım valla gerçekten fitil biraz işe yarıyor ateşte benimde kızım resmen balgam kusuyordu gözle görülür şekilde hemde balgamlar buhar verdik göğsü açıldı biraz ateşe de tek çare fitil buldum ne şurup ne doğal yolla ne başka yolla düşmek bilmiyor gerçekten gidin tekrar fitilin adı paranox doktora danışıp kullanabilirsin
(1,815 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım geçer inşallah artık
(342 puan) tarafından
Rica ederim canım benim amin rabbim tüm hastalıkları def etsin bizden sağlık versin rabbim çocuklarımızı bize bağışlasın

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 164 göst.
0 oy
9 cevap 634 göst.
+1 oy
5 cevap 267 göst.
0 oy
18 cevap 692 göst.
11 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatym35 (867 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,089 soru

24,081,741 cevap

331,234 kullanıcı

...