0 oy
495 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Allah'ım gözümü zor açtım o kadar uykum var ki ama her kapatista başka birşey görüyorum okadar okudum bağırdım gitmedi ya çok kötüydü .

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Canım karabasan uyku felci. Çok yorgunluktan olan bir şey. Araştır istersen.beyin uyanıyor, vücut uyanmıyor. Gerçek gibi görüyorsun her şeyi. Bunun çözümü sakinleşio dinlenmek. Uzun süre geçmiyorsa da tıbbi yardım almak
tarafından
Coook teşekkür ederim ❤️
-Reklam-
0 oy
(1,284 puan) tarafından
Ay ne güzel bunu buraya yazdın sağol gece bizede gelir etkileniyoruz neden yazarsınız ki böyle seyler gebeler var burda ya
(1,284 puan) tarafından
Ben çok etkilenen biriyim bunu soylemen bile yeterli anında uyuyamam yani nerden geliyo aklınıza buraya yazmak
tarafından
Etkileniyorsan buraya da girme bak aldatılan kadınlar yazıyor birileri yemek paylasiyo onlardan da etkileniyorsundur girme  o zaman
(1,284 puan) tarafından
Girip girmiyceğimi kimseye soracak değilim
tarafından
Bende ne yazıp yazmayacağımı !!!
(309 puan) tarafından
Keşke korkacak olanlar girmesin yazsaydınız etkileniyor insan
0 oy
(973 puan) tarafından
Canım öyle kötü rüya karabasanda vs soluna üç kere tükür bismillah çek sağına yat felak nas ayetel kürsi oku inşallah bi daha daldıkça görmezsin en azından 
tarafından
Ya inan yapıyodum rüyanın içinde ama yapmiyormusim gibi oluyor
0 oy
(5,469 puan) tarafından
Karabasan da üstüne ağırlık cokrkiyo okuyup bagiramazsim kabus görmüşsüzdur okuyup uyuyun en iyisi o
tarafından
Okudum ama geçmedi sonra kalktim zaten esims tost yapacaktım uyandım
(5,469 puan) tarafından
Yok canım seninki bilinç altına bağlı birseydir karabasan öyle birşey değil üstüne toprak atılmış kalkamiyor gibi oluyorsun
tarafından
Detay vermeden anlatayım şimdi ben bazen görüyorum böyle ama uzunca bir süre görmemiştim neyse gözümü açıyorum rüya görüyorum ama rüya olduğunu biliyorum gözümü açamıyorum zorla açıyorum sonra tekrar kapatıyorum ben açtığımi sanıyorum bu 4 kez falan tekrarlandı ama kalkamadım yerimden bende anlamadım gitti
(5,469 puan) tarafından
Oku dua canım sürekli uyurken ben logusayim tek uyumamaya çalışıyorum bu yüzden telden aciyorum sabaha kadar dua süreler açık kalıyor
0 oy
(1,212 puan) tarafından
Yıllardır bana gelmiyo gelmez inşallah:)
tarafından
Gelmesin çok kötü bir his
0 oy
(2,262 puan) tarafından
Selaten tuncina duası var onu  oku bol bol  dahada iç sıkılman devam ederse bebek kirklanir gibi kirklan ve sabah akşam Ayetel Kürsi tuncina duası  oku ve öyle durumda asla nas Felak okuma daha da kötü olursun 
tarafından
hiç bilmiyorum neden nas Felak daha kötü yapıyor canım
(2,262 puan) tarafından
Sebebini detaylı bilmiyorum ama akşam ezanından sabah ezanina kadar okuma işte bunu herkes bilmez  sıkar içindekini dua ve daralırsın ne hata yaptıysan ara bul ve daha yapma tavsiyem dini konuslarda lavaboya sol ayakla girip sağla cikmak vb. Gibi şeyler iyi düşün
0 oy
(101 puan) tarafından
Canım bilimsel olarak öyle bişey yok canını sıkma beynin uykuda açık kaldıığ için sen öyle hissediyosun. Başka yaşadın mı hiç daha önce?
tarafından
Evet çok yaşadım canım malesef bazıları o kadar gerçekçiydi ki uzun süre atlamamistim

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 143 göst.
18 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Selin demirci (2,203 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 121 göst.
0 oy
4 cevap 118 göst.
28 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Mutluluk63 (604 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,353 göst.
18 Aralık 2024 Diğer kategorisinde siyahmezarinsahibi (1,518 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,040 soru

24,080,913 cevap

331,204 kullanıcı

...