0 oy
411 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (94 puan) tarafından
Kizim 3 yasinda en son 2 aylıkken babannesini görmüştü başka şehirde yasiyir en son gittigimde uyyyuz olmuştu kizim yani 2 aylıkken çok hakaret laflar duymuştum orda ağır hemde ama hep arıyor kızımı görmek istiyor getir biraz göreyim diyor bende şubatta gidip kızımı göstermek istiyorum ama yine canımı sıkarmi çok uzakta yaşıyorlar ben istanbul onlar elazığ yaşlı kadın ama çok fena çok ağır konusuyor ama kızımı görmek istiyor çok hemde gidip gelsemmi bilemedim 

5 Cevaplar

0 oy
(2,765 puan) tarafından
Ben gitmezdim net telefonda görüyorsa yeterli 
-Reklam-
0 oy
(13,481 puan) tarafından
Bence zaten niyetlenmissin boyle biseye o bile guzel bisey buyukluk sende kalsin derim canim. Benim eltimle kaynanam kavga ettiler gereksiz biseydi aslinda kaynanam eltimin sirtina vurmus o hiddetle ben gormedim. Ama eltim suan cocuklar icin esimin hatri icin diyor yine gidiyor köye
(94 puan) tarafından
Çok ağır konusmustu hemde çok
(13,481 puan) tarafından
E bu kadar takildiysan zaten goturmezsin canim sormana bile gerek yok. Ne dediki
0 oy
(5,415 puan) tarafından
Ben gitmezdim. Asla gitmezdim hem de
(94 puan) tarafından
Neden
(5,415 puan) tarafından
Yavrum çok ağır konuşuyor diyorsun, kızımın yanında kimse bana o muameleyi yapamaz. Çocuk içten içe çok üzülür bi kere. Ayrıca anneye olan saygısı kaybolur. Zamanla onu pasif ezik gariban görmeye başlar
0 oy
tarafından
Götürmem net. 
(94 puan) tarafından
Neden
tarafından
Bana saygı duymayan biri benim çocuğumu da görmek istemesin.
0 oy
(2,173 puan) tarafından
Her ne olursa olsun ben olsam götürürdüm sonucta torunu görmesi şart benim kaynama öldüğünde oğlum 6..9 aydı tornunu hic görmedi amma isterdim görsün amma hayat iste kayb ettik cok severdim kaynanamı

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 534 göst.
28 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Esence (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 154 göst.
+5 oy
12 cevap 673 göst.
7 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Eslem 01 (460 puan) tarafından soruldu
0 oy
48 cevap 1,764 göst.
13 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Kubra guler (255 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,650 soru

24,186,722 cevap

336,680 kullanıcı

...