0 oy
184 göst.
Diğer kategorisinde (65 puan) tarafından
Biz taşındık kombiden pek anlamam eski oldgum yerde yoktu.bu  yoğruşmasizmiş evde tekim sadece yatak odasını tek petek aciyorum 60 derecede çalışıyor 400 küsur gelmis ama en az iki petek acilmali diyorlar oturma odasında iki petek daha var onları da açsam üç petek olacak tahmini kaç TL gelir öyle olursa ve daha iyi mi ısıtır termostat 22 de ayarlı ama ısınmıyor oda 

2 Cevaplar

0 oy
(4,240 puan) tarafından
Niye en az iki petek açılsın ki komşum teyze mutfakta oturup kışın da orada yatıyor tek oda yanıyor sıkıntı da olmuyor 
(65 puan) tarafından
Ben bilmiyorum anlamıyorum ondan sizlere sorayım dedim eğer en az iki petek olursa daha iyi ısıtırmiş
(4,240 puan) tarafından
Tek oda yetiyorsa dereceyi artırıp orayı ısıtın diğer odalar şart değil
(65 puan) tarafından
Sıcak su da git gel oluyor banyo yaparken iki dk sıcak oluyor beş dk buz gibi sıcak suyun gelmesini bekliyoruz acaba petekleri acmadigim için mi
(65 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Kombici gelmişti baktı sıkıntı yok dedi mutfak peteği açık kalsın dedi
(4,240 puan) tarafından
Fıskiye kireç tutmuş olabilir onu değiştirin bir de kışın rüzgar ve yağmurlu günlerde etkileniyor bombin
(3,554 puan) tarafından
Bnde öyle duydum en az 3 oda açık olcakmş yoksa bende Bi oda açardım benim küçük petekler açık çocuk odası antre birde banyo 40 ta yakıom termostat 22 de genlde yine 400 kusr geldi banada fazla gibi
(65 puan) tarafından
Yaaaa biz tek oda acmamaiza rağmen aynı açayım o zaman bnde
(4,240 puan) tarafından
Komşuma 165 gelmişti tek oraya
(65 puan) tarafından
Yaaa bize çok gelmiş o zaman
(65 puan) tarafından
Yani açılır mı açılmaz mi,diğer petekler de mi açılmalı
(4,240 puan) tarafından
Bence açmayın teyzem geçen sene 500 600 verdi en soğuk zamanlarda Şubat gibi çocukları geldi diye bir kaç oda daha açmıştı o zaman 1200 küsur gelmişti çok yanınca çok gelecektir
(3,554 puan) tarafından
Canım aynı değil sen 60 da yakmışsın ben 40 ta yakıyorum ondan aynı kaçta yaktığında önmli
(3,554 puan) tarafından
Sen tek oda 40 ta yaksaydın az gelirdi canım
(65 puan) tarafından
40 da hiç ısınmaz gibime geliyor yoğuşmasiz ya kombici 60 da çalıştırın zaten oda termostat in ayarina gelince kombi durur dedi 40 da iken daha çok efor harciyormus
(3,554 puan) tarafından
Valla canım şükür ısıtıo eşim görevde çocuk odasına grip odamızı kapatıoz 3 petek denmese antreyi de kapatırım
(65 puan) tarafından
Yoğruşmali mi sizin kombi
(3,554 puan) tarafından
Yoğruşmalı nasıl oluo hiç anlmam canım
(65 puan) tarafından
Kombici öyle dedi bilmiyorum ki,dün gece 40 a düşürdük yine termostat 22 de ayarliydi oda hiç ısınamadı 18-19 git gel oldu üşüdüm :) bakalım bugün banyo oturma odasında iki petek yatak odası toplam 4 petek acicaz
(3,554 puan) tarafından
Bi dene canım bizim ev küçük odanın kapısını kapayınca hamam gibi oluyor
(65 puan) tarafından
Teşekkür ederim
(3,554 puan) tarafından
Rica ederim:)
-Reklam-
0 oy
(782 puan) tarafından
Bende 3 petek açıyorum şuanda geçen 1 haftada 120 tl gelmiş giden kiracı termostatıda kırmış sağolsun termostat yok evde olmayınca petektende kontrol edemiyorum durumu çünkü peteği kapatırsam basınçtan kombiden biri mutlaka su veriyor parkede şişme yapabliyor 40 da çalışıyor ama sabit termostatmı yoksa taşınsbilir termostatmı oda var benim kırılan sabit termostat kabloyla kombiye bağlı ben oturma odası koridor ve yatak odasını açıyorum evim 120 metrekare gündüz güneş ışığını bol slıyor evim gecede iyi derecede oluyor
(782 puan) tarafından
Ama benim evin kalorifer boruları dandik sert plastik değil eski tüp hortumu gibi biraz yumuşak o yüzden kombidende kapatsam petektende kapatsam biraz psslı su akıyor peteklerden ha bakımını eşim yapıyor o konuda sorun yok ama hafif paslı su damlıyor
(65 puan) tarafından
Yani artık güneş çıkmıyor yağmurlu, taşınabilir termostat bizimki aynı 120 mt² o zaman üç petek mi acayim
(782 puan) tarafından
Benim eşim en az 3 petek aç diyor  birde ben 40 maksimum 45 te çalıştırıyorum evin ısısı güzel oluyor eşim sıcağı pek sevmez evin içinse atletle dolanıyor oturma odam 10 metrekare salonum büyük çift petek var orda mutfağı çocuk odasını açmıyorum salonu açmıyorum kapılar kapalı evim güzel ısınıyor banyoda en uzak yer kombiye ısınması süre alıyor ama hiç bir sıcak bir soğuk değil hatta birinin ayarı bozuk benim çeşmenin sürekli ısınmaya devam ediyor ve en sonunda  sıcaktan derin kızarıyor el değmiyor biz onun ortasını aramaya çalışıyoruz bu sefer mutfağım ortalama büyüklükte sadece çaydanlıkla su kaynatsam bile hamam gibi olabiliyor o yüzden açmıyorum ama 22 de düşük değil mi termostat açısından termostat kullanamadım hiç bilmiyorum üst kst komşum kullanıyor sabit olandan onlarda salonu yakmak zorundalar termostat için yoksa termostattan aç kapa yapamıyorlarmış öyle dedi
(65 puan) tarafından
Kombi 60 da çalışıyor oda sıcaklığı 22 de duruyor
(782 puan) tarafından
Ben bide peteklerin önünden koltukları felan çekiyorum hava sirkülasyonu için senin dediğin gibi ilk sene 60 da çalıştırdım ev buz damıydı sonra peteklerin önünden koltukları çektim oralar açık daha demin üst komşumun kızı geldi abla sen kaçta çalıştırıyorsun dedi dedim 40 ta kombi evin diyor hamam gibi oda tam beni üst katımda ha benim evin yalıtımı iyi değil yağmurlu havalarda pimapenlerden su gelir balkon kapısından hava gelir şiddetli rüzgarda perdelerim efils efildir gören der bu kadarı normalmi derim biz silikon sıkıyoruz ama yinede elden birşey gelmiyor

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 53 göst.
26 Haziran 2025 Kültür-Sanat kategorisinde Sevgi bulut_79b3c (181 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 321 göst.
30 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Ksldnjxkckv (47 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 125 göst.
15 Aralık 2023 Diğer kategorisinde dilekrzgr1907 (168 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 186 göst.
19 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Kubrabas (264 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,356 soru

24,167,916 cevap