0 oy
147 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,843 puan) tarafından
Kızlar kızım 21 aylık. İlk başlarda sevmiyodr belki diye düşündüm. Ama şimdi gerçekten kafama takıldı. Mesela elma yiyor ki ağzında cigneyp atıyor . Veya salatalık sadece iç kısmını yiyor atiyor. Yanj çiğneme yapmıyor. Havucu flwn yine ufak koparıp yiyor bazen yemediği de oliyor. Tavuk da yiyor mesela ama çok gelirse ağzından atıyor .. Ya acaba kızım cignemeyi bilmiyo mu kizlar.  Bunu bana yaklaşık 6 7 ay önce gorumcem demisti. Salataligi flan cigneyp yutmuyor atıyor diye. Küçük diye düşünmüştüm. Şimdi kafama takıldı bi doktora. Mi gotursem acaba kızlar ne diyosunz.?

5 Cevaplar

0 oy
(13,439 puan) tarafından
Arka disleri varmi cene disleri
(1,843 puan) tarafından
Ever var
(13,439 puan) tarafından
O zaman gidince bi sor. Ama hicbiseyimi cignemiyo. Cignedigi seyler varsa isine gelmiyodur
(1,843 puan) tarafından
Yok hiç biseyi değil bi bunları özellikle salatalıgi
(13,439 puan) tarafından
Sert geliyodu canim o zaman. Benim oglumda havucu salataligi boler boler heryere sacardi evde. Bide elmayi. Sonra sonra yemeye basladi. Sanmiyorum bi sikinti oldugunu.
-Reklam-
0 oy
(5,140 puan) tarafından
Bana da garip geldi götür bence için rahat etsin 
0 oy
(5,314 puan) tarafından
Sivi çok mu beslendi
(1,843 puan) tarafından
Yookk çok değil verdm ama kati da verdm .
0 oy
(4,929 puan) tarafından
Valla benim oğlum da hiçbirşey yemeyen bir çocuktu acaba ondan mı diye düşünürken bir baktım abur cuburu, bisküviyi, ekmeği ağzına doldura doldura yiyor, o zaman anladım ki sorun çiğnemesinde değil keyfinde. Doktora da sormuştum o da aynısını söylemişti. 
(1,843 puan) tarafından
Aaa aynı benim kiz valla :)) gofreti bugün bi baktm ağzına tikamis nasl çevirecek derken hepsini yemis bile . Gerçekten keyfine mi bağlı acaba
(4,929 puan) tarafından
Çiğneme ya da yutmayı bilmese onu da yiyemezdi. :) Allah korusun ya tıkanırdı ya da tükürürdü zaten.
0 oy
(4,400 puan) tarafından

Bende sırf bu yüzden bugün doktora gittim kan aldı yarın çıkacak sonucu. Unutmazsam yazsrım buraya. Brnim kız 19 aylık oda salatalık elma ısırıyor suyunu emip ağzından çıkarıyor. Ve sadece mama. Katı hiç birşey yok arka dişeti de patlamış ama yarıda daha tam patlamamış. Cips çikolata verdim mi güzel götürüyor ama cimcime :D seninki de abur cubur yiyip meyveyi çıkarıyorsa tam öğütemediği için yutamıyodur

(1,843 puan) tarafından
Aynı benim kız canim. Mamayi 1 yaşında kestm ben. Valla abur cuburu gayet güzel yiyor. Disleri de patlamak üzere. Unutmazsam sorarm sana canm
(4,400 puan) tarafından
Tamam canım ben buralardayım yarın unutmazsam yaz benim aklımda. Bende iştah şurubu falan yazar umuduyla gittim kan aldılar. Benimki çorba dahi içmiyor kıyamet kopuyor evde valla
(1,843 puan) tarafından
Çıktı mi canim sonuclar
(4,400 puan) tarafından
Evet canım unutmuşum yazmayı. Lan aldışar sonuçlar temiz çıktı vitaminleri yerinde dedi. Bende salatalık vs veriyorum çiğneyip atıyor ağzından dedim. Şuan bütün dişleri olmadığı için çiğneme ve ufalama yeteneği tam gelişmemiş, kendi akışına bırak. Ve zinco şurup verdi akşam yemekten 1 saat önce veriyorum ve sanki iştahı düzeldi gibi ve ilaç uyku yapıyor. Şimdilik memnunum. Sende bimgit istersen

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,472,744 soru

24,115,357 cevap

333,205 kullanıcı

...