0 oy
195 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (586 puan) tarafından
Daha iki hafta once antibiyotik icti kulak agrisindan bugyn gene kulagi agriyor nisanda 4 yasinda olcak anaokuluna gidiyor azcik burnu tikaniyor hemen kulagi agriyor bujum icin yapabilecgim bisey var mi yarin doktora goturcem gene antibiyotik vercek

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bu tarz vakalarda genellikle küçük yaşta kulaklara tüp takılıyor inşallah buna gerek kalmaz ama doktorlar en iyisini bilir tabii
(586 puan) tarafından
Insallah gerek kalmaz ama surekli tekrarliyor banada kuccukken tup takmislar
tarafından
Aynı şekilde bana da
-Reklam-
0 oy
(4,322 puan) tarafından
Kbb götürün kesinlikle ,birde tavsiyem yüksek yastıkta yatirmaniz olacaktır.Kizimda alerjik geniz eti buyumesi var. Dr 1 ayda iki kez üstü üstüne geçirdi kulak enfeksiyonu yüksek yastıkta yatirmamizi tavsiye etti bir hayli faydası oldu.
(4,322 puan) tarafından
Haklı cocuk ama yinede sayıca fazla siz kbb götürün bademcik ve geniz eti büyüklüğüne bir bakılsın.Bizim tetikleyen geniz eti. Ama yastik kullanimi  ile ikide kaldı. 3 ayda bir kontrole götürüyorum ben sivi birikimi vs var mi diye baktiriyorum.Isitmede azliga sebebiyet veriyormuş işte o sivi beklediğinde enfeksiyon yapıyor.
(4,322 puan) tarafından
Birde alerjik yada genetik fark etmez büyük geniz eti veya bademcik ağız açıklığıyla dolayı hastalığa davetiye çıkarıyor.O yüzden eğer sebep buysa önüne geçtiğinizde hastalıklar azalıyor.
(586 puan) tarafından
Bi kere goturmustum ama 2 yil oluyor ozaman normaldi simdi tekrardan ayin 31ine ramdevu buldum aldim goturecegim cok uzuluyorum boyle olunca sizede cok gecmis olsun
(4,322 puan) tarafından
Geçmiş olsun hiç üzülme diyeceğim ama ana yüreği seni çok iyi anlıyorum Allah dermansız dert vermesin evlatlarimiza
(586 puan) tarafından
Amin insallah cok tesekkur ederim
0 oy
tarafından
Geniz etiyle ilgilu canım kbb götür mutlaka kizimda da sürekli olur meğerse bademcigi geniz eti büyükmüş 

Kulagi da çok kirli demişti 
(586 puan) tarafından
Peki nasil bi tedavi uyguladilar ayin 31ine buldum kbb randevu aldim goturecegim bakalim ne dicek 2 sene olmustur bikere goturmustum ozaman kulagina bakip bisey yok diyip gondermisti
tarafından
Doçent veya profesör doktora al muayeneni canım daha iyi bilgilidirler eminim ki
Tedavi olarak ta bi burun spreyi verdi geniz eti bademcikleri enfeksiyonly dedi antibiyotik ve balgam söktürücü ilac yazmış 1 ay sonra kontrole gel dedi bir düzelme küçülme yoksa ameliyat dedi
(586 puan) tarafından
Cok gecmis olsun insallah duzelmistir ameliyata gerek kalmaz
tarafından
Aminn Allah razı olsun çiçeğim
Rabbim evlatlrimzla sınamasın bizi  Amin
0 oy
(5,226 puan) tarafından
Serum fizyolojik biberon kullanıyorsa ve banyodan olur
(5,226 puan) tarafından
Evet cnm deniz suyu spreyi sıkıyorum birer fıs sonra cekiyorum aspiratörle bak dene gör ondan oluyor
(586 puan) tarafından
Bende siringayla sikiyorum sonra sumkur diyorum kucukken aspiratorle cekiyordum bi burnundan sikip digerunden cikiyor 5 ml siringayla yapiyorum yanlis yapmisim demekki cok uzuldum ya
(5,226 puan) tarafından
Işte onu bende yapıyordum doktor uyardı bıraktım ve çok rahatız şükür bizimde ayda 2 kere olurdu bıkmıştım artk
(586 puan) tarafından
Allah razi olsun canim bende burnunu temizliyorum diye iyi bisey yaptigimi saniyorum
(5,226 puan) tarafından
Bak dene gör cnm sendende allah razı olsun inşallah faydam olur

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 166 göst.
29 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Rabisko (1,469 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 120 göst.
0 oy
3 cevap 146 göst.
11 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hadiordan (1,459 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 82 göst.
12 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Abcdefkjlmn (269 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,456,339 soru

23,895,991 cevap

322,041 kullanıcı

...