0 oy
146 göst.
Diğer kategorisinde (729 puan) tarafından
Kızlar tek basimiza üye olsak 100 tl mis iki kisi 150 4 kisi 200 tl mis ama uye olcak kimseyi bulamadik onceden biriyle ortaktik kapatmis bizden onay almadan iki kisi ortak ödüyoduk izledigim diziler vardi hepsi yarim kaldi varmi ücretiyle verebilcek olan yada üyeligi olup yanina ortak arayan vs.

1 cevap

+1 oy
(657 puan) tarafından
Netflix yeni bir onlem aldi onun icin soyleki bizim kayinvalidemlerle 2 li kullanici idi bir gun bi dogrulama istedi bizde nedenini sorgulamadik yaptik aynibgun aksam uzeri kayinvalidem aradi boyle boyle bir yazi cikti diye sasirdik biraz arastirdik ikimizde dogrulama yapsak (ki sanirim yapamayacaktik bilgiler kayitli dyecekti) birimizi atacakti. Ikili kullanicilarin ayni ip uzerinde olmasi gerekiyor yada baska bir sekilde anlasiliyor ayni hane olmadigi ve kitleniyor diye vazgectik ayri ayri aldik bilginiz olsun 
(729 puan) tarafından
Söyle canim 1 kullanici ayni anda 4 tv den izleme yapabiliyor 2 4 kisi ayri tvden izleyebiliyor ama iki kisilik aldin yada tek kisi aldin iki tv den giris yapamiyosun .tek tv den izleme hakki veriyor. Bunun icin bizde soyle istedik 4 kisilik bulabilirsek girisin birini bize versinler digerlerini kendileri kullansin 50 tl mi je dusuyo ayda verelim diye dusunduk.
(657 puan) tarafından
Canim ben bunlarin hepsini biliyorum ama asil olay ben pek anlatamadim diyorum ki biz dedigini 2 kisi yaptik netflixde dediki ben ayni hane icin veriyorum bu hakki yaptigin yasal degil dedi ve kapatacakti onaylasaydik. En ozeti bu :) ben netflixi ve uyeliklerini cok iyi bikiyroum ne demek oldugunu
(729 puan) tarafından
Onaylayinca sorun olmamis hemde evde atjyorum  3 tNe tv vr yada 1 tne var her birinde biri izlicek nerden biliyo benim hanemde kac tane tv vr sacma geldi bana yani giris bilgileri oldukdan sonra istedigim tv de izlerim giris yapip durmuyoki surekli giris yapiyosun.
(657 puan) tarafından
Ayni anda 2 aydi hanede giris yapildiginda ipler farkli olarak sisteme kaydediliyor yada 4 her neyse ordan fark ediyorlar zaten.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 170 göst.
19 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde __Deniz__ (2,220 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 134 göst.
11 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Zeynokursu499 (629 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 206 göst.
1 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy