0 oy
161 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (0 puan) tarafından
Kızlar şimdi şöyle kaynanam bir akrabasiyla küs konusmuyolar bende kaynanamla pek iyi değilim şöyle ki sürekli eşimin önünde başka insanları över kendini över ona bile tamam ama bu kadın yarın etkinlik yapıyor kalabalık benle eşimi davet etti hatta kaynanıda getirdi dedi çağırdı ama ben ona onu getirmek icimden gelmiyor dedim oda gelsin benim icin dedi şimdi yol yarım saat sürüyor gidip gelene kadar ondan bundan bahsedecek eşime tamam kocam öyle konuşmuyor ama annesi neticede etkileniyor bende iyi hissetmiyorum sevmiyorum bana çok çektirdi içimden gelmiyor ben şimdi kaynanama demeden işten sıyrılıp eşimle gitmek istiyorum sizce ben evden çıkmadan hazırlanırken diyeyim diyorum sizce nasıl yapayım bu arada dini sohber grupu hele bana bı fikir verin Allah aşkına işten sıyrılıp gitmek istiyorum yani son dk ona söylesem gel diye gelmez belki nasıl yapayım akıl verin 

3 Cevaplar

0 oy
(2,764 puan) tarafından
Yani şöyle zaten kaynanan o kadınla küs ise kadında kaynanana demeyip sana getir dediyse soyle kaynanana aklı başındaysa kaynanan da gitmez zaten hem kuslermiş  hem kaynananı kendiisi çağırmamş yani 
(0 puan) tarafından
Bence ben kadın çağırıyor deniyeyim kaynanam gezmeye yer arayan bu konular da yüzü olmayan yeterli gezmek olsun birisi biz gideceğiz sende gel istersen diyeyim
-Reklam-
0 oy
(24 puan) tarafından
Bence sen söyle boşver kötü olanida iyi olanida Allah biliyor konuşsun bir kulaktan girsin diğer kulaktan çıksın 
0 oy
(4,342 puan) tarafından
Kadının kendisi arasın çağırsın madem gelmesini istiyosa çocuk gibi peşine mi takip götüreceksin 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 137 göst.
15 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde siyahmezarinsahibi (1,518 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 151 göst.
12 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Bambam (270 puan) tarafından soruldu
+1 oy
25 cevap 849 göst.
16 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Pakize333 (6,583 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 504 göst.

Kategoriler

1,472,488 soru

24,111,912 cevap

333,002 kullanıcı