0 oy
251 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,758 puan) tarafından

Arkadaşlar kullanan var mı? Tavsiye eder misiniz? Oğlum iki aylık, ayakları çok hareketli. Alsam kullanabilir miyiz acaba? 

image

8 Cevaplar

0 oy
(2,262 puan) tarafından
Bende o zamanda almıştım sesi hoşuna gidiyordu ama 5aydan sonra güzel oynamaya başladı sayılı ama bu tarz oyuncaklar alıyorum 
(1,758 puan) tarafından
Ben de sipariş verdim bakalım
(2,262 puan) tarafından
Dönmeye başlayınca rahat ettim bende onda yatırıyorum dönüp sağında solunda geziyor bir ön dk sını alıyor benim için o. 10 dk çok iyi bir zaman çünkü durmaz kolay kolay
-Reklam-
0 oy
(195 puan) tarafından

Aynısı 4 aylıktı aldım  oğluma aldım aşırı hareketli ciddi anlamda  kullanmadı erken yüz üstü dönen  bebekti. Heveslendim hem zaman geçirir diye ama .  Yatıp bakmadı Ayaklarıyla piyanosuna vurdu  iki üç sonra sıkıldı üst çıngıraklarla oynamadı eline verdim en azından öyle sevdi  halısını ayrı önüne koydum  hiç bu ne demedi :)  . Piyanosu yerde sürükleniyo onla  oynuyo vurmaktan şarkı söyleyenin sesi kısıldı. :) bebeği gözlemleyin oynucak gibiyse alın. Mesela o tarz bişey  sarkıt üstüne sevcek mi ne kadar duracak.  Gözlemle al. Benim aklıma sonradan geldi  bunu yapıp almak. Kırk kere oynamıyo boşuna aldık cümlesi duyunca :) bebeğe göre değişir 

(1,758 puan) tarafından
Deneyeceğim, iş yapmam zor oluyor çok
(195 puan) tarafından
Parçaladık parçalarıyla oynuyor benim oğluma göre uymadı bende oyalansın dedim ama büyüdükçe de sevmedi
(1,758 puan) tarafından
İnşallah benimki sever aldım çünkü
(195 puan) tarafından
İnşallah sever sende rahat edersin
0 oy
tarafından
Bunu kullanan cok var genelde 6.aydan sonra daha iyi. Kavriyor bebisler
0 oy
(1,625 puan) tarafından

Kızım 2 aylık olunca aldım 3 aydan sonra tam anlamıyla oynamaya başladı 8 aya kadar oynaıdk şimdi piyanosunu söktüm şimdide piyanosuyla oynuyoruz :D

image

(1,758 puan) tarafından
Hadi inşallah benimki de oynar :)
0 oy
(1,218 puan) tarafından
Bende benzerini 2 aylıkken aldım çok dikkatini çekti şu an 3 aylık kendi kendine bi 10-15 dk sıkılmadan oynuyor üzerinde bende o sırada işlerimi yapıyorum sonra yanına gidip biraz daha oynaması için teşvik ediyorum baya vakit geçiriyor hem aktivite oluyor yoruluyor enerjisini atıyor hemde rahat gaz çıkarıyor 
(1,758 puan) tarafından
İnşallah benimki de durur ya ben de azıcık iş yaparım
0 oy
tarafından
hemen hemen aynisindan almstm oğlumun ilgisini cekti ama 4 5 aylikken sadece 6 ayliktn sonra dönüyordu durmuyordu her cocuk farkli aslinda herkesn ilgisi farkli olur 
(1,758 puan) tarafından
Aldım bakalım inşallah oynar
0 oy
(1,137 puan) tarafından
Evet aynısı var bizde oğlum dört aylık oynuyor ama üç aylıkken başladı şuan seninki oynamayabilir
(1,758 puan) tarafından
Elleriyle uzanmaya çalışacağını zannetmem ama ayaklarıyla belki ses duydukça vurabilir
(1,137 puan) tarafından
Yani zaten alacaksan şimdiden alabilirsin nasıl olsa oynayacak
(1,758 puan) tarafından
Aldım teşekkür ederim
(1,137 puan) tarafından
Güle güle kullansın bebişin :)
0 oy
(1,284 puan) tarafından
Biz 3 aylıkken aldık çok sevmişti. 6 aya kadar oynadı sonra sattım.
(1,758 puan) tarafından
İnşallah benimki de oynar

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 210 göst.
6 Şubat 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Halime tonka (164 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 221 göst.
16 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 114 göst.
0 oy
0 cevap 123 göst.
20 Haziran 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Yusufumm (2 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,610 soru

24,113,313 cevap

333,084 kullanıcı

...