Ayy kızlar nasıl acıktım yemiycem dedikçe yiyesim geliyo karnımda bando takımı çalışıyor resmen gece acıkanlar çabuk itiraf edin yanlız kalmadım diyip sevineyim biraz gelin buraya ne yesem bilmiyorum da bi mutfağa doğru gideyim bakim
SANKİ DOYDUM GİBİ BİŞEY AMA BELLİ OLMAZ UYUYANA KADAR DEVRİ ALEM YAPARIM HERALDE BU GECE HİÇ BÖYLE OLMADI ASLINDA NEYSEKİ TEK DEĞİLİM MUTLUYUM
Her geceki halim bu benim usenirim kalkmaya
Çok açım ve üstelik oruçluydum bugün de dişim davul gibi şişmiş hiç bir şey yiyemedim ağrıdan bacim bir çay yaptım az önce o da sıcak içemedim sinirden kaldırdım onu da
Yemiycem dedikçe insanın tok olsa bile yiyesi geliyor zaten ben kasmıyorum bi elma filan yiyorum sende ye elmadan bişey olmaz kız
Aşure yiyordum ama bi tostla geceyi sonlandırmayı düşünüyorum
Ben yememek istememe rağmen portakal yiyorum şuanda.. canım tatlı çekmişti...ama ben kilo alıyorum yememem lazım.. pazartesi beri akşam bir şeyler yemiyordum bugün bozdum
Bu ben ben ben ben ben
Bak
Genelde gece eşim acıkır ve benimde kanıma girer hep psikolojik bende acıkırm gece gece ya dışardan söyleriz yada evde yaparız gecenin saat 2 si 3 ü hep bu adamın yüzünden kilo alıyorum bide hamileyim daha çok alıyorum
1,489,565 soru
24,345,518 cevap
346,236 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın