0 oy
212 göst.
Diğer kategorisinde (188 puan) tarafından

Dün disden dolayı çok ağrım var demiştim şimdi de yüzümün bir kenarı şişti dişçiye gittim bir şey olmadığını söyledi antibiyotik kullan dedi

Sabah azdı şişlik şimdi göz altıma kadar geldi 

Geçen sene yine dişten dolayı çenem şişmişti bir hafta hastanede yatmistim :( ağrı kesici soğuk kompres idare etmeye çalışıyorum

Resim atsam şok olursunuz 

4 Cevaplar

0 oy
(1,991 puan) tarafından
Antibiyotiklik durum var sende iltihap belli 
(188 puan) tarafından
Evet canım yüzüm fena şişti
-Reklam-
0 oy
(325 puan) tarafından
Dişin ağrıyor ve doktor birseyin yok diyor gerçekten kimse aldigi paranın hakkını vermiyor...

Enfeksiyon olduğu bariz belli birsey yapamazlar zaten antibiyotik agumentin kullanacaksın 1 haftaya anca gösterir etkisini 

Ağırır ağrımaz hastaneye gittiniz mi siz 
(188 puan) tarafından
Direk gittim canım bana diyo ki biz senin disini yapmasam bile böyle olurdu
0 oy
(2,716 puan) tarafından

Antibiyotik kullan canım yada gargara yap canıım Allah şifa versin canım diş ağrısı çok zor hiçbir acı benzemiyor:'(

(188 puan) tarafından
Antibiyotik kullanıyorum canım
0 oy
(2,693 puan) tarafından

Benimde diş etlerim şişmiş perişan oldum kaç haftadır agumentin kullandım apranax plus kullandım aklına gelecek herşeyi yaptım sonunda agumentini bitene kadar kullandım ondan sonra geçdi şükürler olsun ki böyle ağrı olur mu yaawww düşman başına bile vermesin Rabbim doktor ben kanserden ameliyat olduğum için ilk etapta ağrı kesici dışında kullanma dedi ama deidm durumu anlattım dayanamıyorum deidm ağladım oda bana kullan o, zaman başka çare yok dedi 

(188 puan) tarafından
Çok zor gerçekten Rabbim düşmanıma vermesin
(2,693 puan) tarafından
Hemde nasıl

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 174 göst.
18 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Sizden birisiii (704 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 447 göst.
17 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Ayselaras (310 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 368 göst.
0 oy
1 cevap 91 göst.
25 Temmuz 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Buket166 (60 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,535 soru

24,401,964 cevap

350,211 kullanıcı

...