0 oy
131 göst.
Diğer kategorisinde (1,355 puan) tarafından
Yarın lazere gidecem ama oruçta tutuyorum bu aralar bı ara bozuyor diye duydum acaba bilen var mı 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bozulur tabi mahrem yerlerin görünüyor diye biliyorum ama 
(1,355 puan) tarafından
Orayı kendin yapiyorum canm görmüyor
(2,283 puan) tarafından
Kendin nasıl yapıyon canım bende sırf o yüzden gitmiyorum gittiğim yere rica etsem kendim yapıyım diye kabul eder mi aceba diye düşünüyodum sürekli. Bu arada koltuk altı diz kapaktan yukarı olan bacak da kadın dahi olsa görmesi caiz değil yani ya oruç tutma ya lazerini 2 gün sonraya ertele riske atma
(1,355 puan) tarafından
Kaza oruçlarımı tutuyorum canm olmadı yarın tutmam  

Soruna gelince paketi almadan önce anlaşma yaparsın hani kendim yapmak istiyorum diye sana izin verirlerse nasıl yapacağını söylerler zaten baya basit bişey  ama her yer izin vermiyor kendin yapmana
(2,283 puan) tarafından
Evet benim evde makinam vardı ama evlenince getirmeye çekindim :D annem kullanıyodu alıp gelmek olmaz diye. Nasıl yapılıyo biliyorum.  

Bu 2 günde kaza orucu yerine nafile oruca niyetlenseydin keşke bugün 3 senelik oruç tutmuş sevabı vardı.
(1,355 puan) tarafından
Biliyorsan sorabilirsin canm inşallah izin verirler    

Zaten iki gündür nafile oruçu olarak tutmuştum artık öncesi kazalar içindi  yine devem edecem 60 gün var daha :)
-Reklam-
0 oy
(7,074 puan) tarafından
Ramazan ayına denk gelince ben akşam  giderdim. Ama bozar bozmaz  günah mehruh bilemem o konuda fetva veremem ben cnm bilen söylesin post yukari
0 oy
(1,355 puan) tarafından
Kızlar özel bölgeyi kendim alıyorum net bilgisi olan yok mu 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 88 göst.
5 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cngls (898 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,460 soru

24,183,914 cevap

336,499 kullanıcı

...