Ben yıllardır dolap kullanıcısıyım;satarım da ,alırım da.Zaten “dolabı” kullanan insanlar da bir komplekse sahip, üsten bakan ,kibirli insanlar değil vs.
Neyse bir komşu hanım var ,arada sırada girer çıkarız birbirimize.Onlarında benim kızım gibi kız bebekleri var.Bebek giysilerinden , alışverişten , havadan ,sudan konuşurken konu 2. El giysi platformlarına geldi.Ben de dolayısıyla buradan kendime de bebeğime de alışverişler yaptığımı hem uygun hem de kaliteli şeyler bulunabildiğini anlattım.
Efendim ben misafirlikten ayrıldıktan sonra kayınvalideme , neden ve nasıl alıp” tek çocuğuna” bu eski şeyleri giydiriyor ? “Hem ölen bir çocuğun bile olabilir uğursuzluk bulaşır içi nasıl alıyor ?” Diye söylenmişler.
Yani düne kadar kızıma nereden alışveriş yaptığımı ,çok güzel olduğunu söyleyen insanlar benim yerine kibire ve komplekse girmişler üzülmüşler de

Elbette yeni giysiler de alıyorum ama bir bebek ayakkabısına 500-600 tl vermekte bana fazla geliyor.
Ben de kaynanama;alacağım ,almaya devam edeceğim ,çok memnunum.ölüm bulaşmaz ,hastalık bulaşmaz korkmayın dedim.