0 oy
417 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (150 puan) tarafından
Cinsel içerikli videolar izlemiş silmeyi unutmuş nasıl bir tepki vermem lazım hemen üste çıkıp benle kavga eder biliyorum başına gelen var mı daha önce yaşadım bunu tartıştık nasıl bir yol izlemeliyim sizce

8 Cevaplar

+2 oy
(1,366 puan) tarafından
Telefon özel alandır ya izleme geçmişine de bakmamak gerekir diye düşünüyorum .telefonlarımız her zaman birbirimize açıktır ortatadir ama tutupda izleme geçmişine kadar bakmak öncelikle benim kendime yaptığım  saygısizlik  demektir .kaldı ki şimdi yakaladığıniz için kavga ettiniz bundan sonra daha temkinli olup gizlice izleyip geçmişi silecek hiç bu toplara girmeyin bence bu tarz videolara gerek yokki artık sosyal medya YouTube her yerde teşhirci videolar var o zaman hiç birine bakmasın .elbette kendi tercihiniz ama erkekleri kiskanmayi ve kısıtlamayi bu kadar abartmayın kendilerini birşey zannediyorlar sonra .
tarafından
Bunu yazmaya gelmistim
-Reklam-
0 oy
(5,449 puan) tarafından
Valla izleyen huyundan vazgeçmeyip izliyor eşim izlese ben baya baya kavga gürültü çıkartırım yani
(150 puan) tarafından
Bende cikarticam ama annem bizde misafir pazar günü gidecek ona yasitmak istemiyorum pazar gününe kadar nasıl dayanicam bilmiyorum :(
(1,455 puan) tarafından
Ben valiz hazırlayıp annemle giderdim
0 oy
(5,424 puan) tarafından
Yiyorsun bir nane bari takip et derim yanında silerim. Bı daha da bakmam yüzüne iğrençsin pisliksin felan der küçük düşürürüm heralde

Bavul hazırlayıp gtmelılk dueum değil bence 
0 oy
(1,112 puan) tarafından
Ben eşimle çok tartıştım bu konuda.Tamam diyip diyip devam ettiğini gördüm.Artik telefonunu kurcalamiyorum kurcalasam yine görücem sinirim zıplayacak çünkü.Bi de yakalayinca uste çıkıyo.Sen benim telefonumu nasıl kurcakarsin diyor.Kurcalarım iyi ki de yapmışım yine yapacam diyorum ama hala devam ediyor 
tarafından
İzlediğini nerden gördünüz hangi uygulamay
(1,112 puan) tarafından
Google arama çubuğuna Google etkinliğim yazdım.Normal geçmişten silse bile oraya düşüyor
0 oy
(4,054 puan) tarafından
En sinir olduğum şey o telefonu gözüne sokardım bakalım bir daha izleyebiliyormu
0 oy
(4,342 puan) tarafından
Ya bilmiyorum çok kızarım ama geçmişi kontrol etmekte çok can sıkıcı bisey eşim bana öyle bisey yapsa çok sinirlenirim 
0 oy
(579 puan) tarafından
Bak bacım eğer izliyorsa bide sizinle de birlikte oluyorsa kesinlikle bı sınır koy ya ben ya o videolar tercih senin ben canlı somut onlarsa soyut sen bilirsin eğer beni değil onları tercih ediyorsan bir daha asla dokunmayacaksin bana kesinlikle tavrını koy.
0 oy
(292 puan) tarafından
Arkadaslar bu bir aliskanliktir neden izlenir demek ki biseyler eksik geliyor adama yani artk onunla sakince konusmayi dene bence evet izlemesi kotu bisey ama sahsen ben izledi diye de yuvami yikmam tabi baska sebeplerinde vardir yoktur bilemem ama sadece bunun icin yikmam kocanla sakince konus neden izledigini sor sebebini ogrenmeye calis ama kizma cunku adam.milleti hemen parliyor ve cok inadina hareket ediyorlar sonunu dusunmeden konusuyorlar yani kalbini kirabilir

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 218 göst.
20 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde G.ll0 (1,573 puan) tarafından soruldu
0 oy
42 cevap 2,728 göst.
8 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hanifehtc (94 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 835 göst.
19 Nisan 2024 Diğer kategorisinde asllyd (652 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 326 göst.
20 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde fatmahilall12 (213 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,724 soru

24,115,064 cevap

333,189 kullanıcı

...