0 oy
107 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (252 puan) tarafından
Ahhh Ah benim tatlı kocam canımın içi neden böyle şeyler yapar bilmiyorum normalde de damak zevki ev yemeklerine uymaz et tavuk mıymıntı yer biliyorum ama ne yemek yapacağımı şaşırdım söylemesi ayıp bu akşam yayla çorbası pirinç pilavı salata salçalı bezelye ve ızgara şeklinde tavuk yaptım mis gibi yemek 11 de mesaisi bitiyor ben diyetteyim diye erkenden yedim 6 gibi az önce geldi yemekleri ısıttım çorbayı yedi tavuğa ben bunu sevmedim canım yaa dedi bezelye ye kokuyor dedi pilavdan bi kaç kaşık aldı kalktı ben de sinirlendim ona da çaktırmadım çünkü yorgun çalışıyor kıyamam ama nedense sinir oldum hiç bir yemeği beğenmiyor her şeyi geçtim ben de oturdum bi güzel yedim bu saatte aldığım kalori nin haddi hesabı yok neden yedim ki yaa :/

2 Cevaplar

0 oy
tarafından

:D açsam yerim sinir stres umrumda değil . Benim herifte çok seçici ne yapacağımı şaşırıyorum her gün 

(252 puan) tarafından
Sorma canım ne yapacağımı şaşırdım ben de yapmıycam artık
-Reklam-
0 oy
(8,665 puan) tarafından
Sende az yap yemekleri canım bence dökülmesinden iyidir bazen benimde yenmiyor döküyorum ama günah işte öylede geçen bende erişte yaptım wsim dedi ben sevmiyorum yemem bende çok yapmışım 2 tabak yedim gerisini poşete koydum hayvanlar yesin diye çöpün yanına üzüldüm ama sonradanda ya 
(252 puan) tarafından
Aynen canım ne yiyip yemiyceği belli olmuyor ki benim adam değişik yoksa yemekleri çok az yapıyorum bi daha yemek falan yapmıycam gitsin yesin dışarda ya da yumurta yesin ben de diyetteyim zaten

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 351 göst.
2 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Sevilremzi (220 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 266 göst.
17 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Arzumm (1,297 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 191 göst.
28 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Orkide01 (317 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 252 göst.