0 oy
744 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar benim oğlum 5 aylık oldu çok şükür sorun şu ki ben ne zamn banyoya gitsem ağlıyor yani şöyle açıklayım normal zamanda kucak bebeği olduğu için uyumadığı her an kucağımda işleri bile kucak ta yapıyorum gün içinde kucağımdaykrn banyoya gidiyorum yada temizlerken Bni izliyor orda sorun yok eşimde durmuyor en fazla 5 dk babada bnde eşim evdeyken hemen giirp çıkıyorum duşa tabi ağlamasın diye banyoya getiriyor bu 3 oldu aynı şekilde hiöama hiç ağlamadığı bir tarzda Bni banyoda görünce öyle bir ağlıyor ki mosmor oluyr normal zmnda babaya bırakıp ev işi yapıyorum oynuyor gülüyor sadece Bn banyo yaparken görünce öyle bir ağlayış varkş anlatamam su dan da korkmuyor biliyorum uzun oldu niye böyle anlamıyorum 

9 Cevaplar

+1 oy
(1,145 puan) tarafından
Banyo  wc gibi girilen yerlere her zaman oğlumu  sokarken  duasını  okuyorum necis  çünkü yalnız kaldığımız  tek  yer orası Hafaza ve Kiramen  Katibin Melekleri bir Afedersin  cinsel  temas olurken birde  banyo wc olan yerlere girmezlermis. Bebeklerimiz  daha sabiler bilemeyiz ne görüyorlar Allah im  inni  cinsi  bütün serlerden bütün Müslümanları korusun dikkatli olmak lâzım böyle yerlerde  ben çok şey yaşadığım için çok dikkat  ediyorum Allah im izin verdikçe unutmadikca  elimden  geldiğince 
tarafından
Tmm cnm artık çok dikkat edicem
-Reklam-
0 oy
(903 puan) tarafından
Benim de oglum 5 aylık oldu cnm aynı şeyi bizzat yaşıyorum bazen gündüz yıkanmam gerekiyor kendisini de pusete koyup geçiriyorm yanıma izliyor susuyor ancak içerde bıraksam 5 yaşında kızım bırakmıyor onu rahat korkuyorum diye yanımda geçiriyorum 
tarafından
Yanımda susuyor da cnm işte artık yanıma alırım bende
0 oy
tarafından
Banyo yaparken onu pusrtine flsan koy izlesin seni canım 
tarafından
Blr kere koydum cnm sessizce izledi bir daha bırakmayım o zmn yanıma alayım
tarafından
Aynen canım yanına al ağlamasın boşu boşuna kuzucuk
tarafından
Tmm cnm Bnim teşekkür ederim ❤️
0 oy
(2,104 puan) tarafından
Benimde kızım ben duştayken ağlıyor bende artık önce banyoyu ısıtıyorum sıcak su buharla. Sonra onun küvetine su dolduruyorum içine oyuncak atiyorum o suyla oynarken ben banyomu yapıyorum sonra onuda yıkayıp çıkıyorum 
tarafından
Daha çok küçğk keşke biraz büyük olsa oynarız aryık yanıma alayım o zmn bırakmayım bnde
0 oy
tarafından
Banyoya girerken sürekli besmele çek senacim çünkü banyo necaset yeri ve ne varsa banyoda var. Çocuk artık anlıyor kuzum büyüyor maşallah. Bak ebrar mesela ustan hiç korkmayan bebek şimdi suya yaklastiramiyorum onu geçen banyo ettireyim dedim ama önce elini koyiyim soymadan çocuk öyle bi sarılıyor ki bana sanki karşısında yaradık varmış da o şekil korku var anlamadım bende dünde kaka yapmıştı baya bi batmıştı üstü başı banyoya götürdüm sadece poposunu yıkamak için banyoya girdigim gibi başladı ağlamaya 
tarafından
Ay Sibelim Bi daha sokmam çok ağlıyor ya anlatamam
tarafından
Ağlıyorsa sokma kuzum korkuyor bence seni öyle görünce.  Bide bana biri demişti ki çocuklar uykuda çığlık atarak agliyorlar ya rüyalarında annelerini çıplak halde goguslerinden asıldığını görüyorlarmış. Pek inanmadım biliyorum hurafe . Acaba artık büyüyorlar ya ondan mi oluyor böyle ataklar
tarafından
Bitmedi gitti atakları arkadaş ztjn Bi daha tövbe
0 oy
(6,920 puan) tarafından
Bnm de şöyle başım gelmişti oğlum duş da aglamazdi bi kaç kere banyo da duş aldirdim nasıl ağlama agladi sonra tekrar oda dq yikadim düzeldi banyo da belki görünen var gözüne hiç bilmiyorum ama minik sonuç da belki ondan olablr girerken Besmele cek bebisi de bi pusat fln yatırıp koysan belki izler sni
tarafından
Koyuyorum cnm bebek arabasına koyuyordm izliyordu gülüyordu hatta artık kesinlikle girmiyor ya
0 oy
tarafından
Geçenlerde benim kızımda aynı şeyi yaptı önceden ağlamazdı 2 seferdir ağlıyor 
tarafından
Evet cnm ya bir daha sokmam yanıma ztn
0 oy
tarafından
Yemenin popişini yerim yaa çocuk şampuan değil süt kokmanı istiyor :=))))))) 
tarafından
Hahahhahq metom ya :D
0 oy
(5,935 puan) tarafından
Vallahi bilemedim ki su sesi fazla ya ondan korkmuş olabilir yıkanırken o kadar ses duymuyor çünkü 
tarafından
Olabilir aslı abla artık yanıma almicyim en iyisi

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 777 göst.
22 Mayıs 2019 Aile & Aşk kategorisinde ♥️♥️Miracım♥️♥️ (1,114 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 397 göst.
0 oy
7 cevap 468 göst.
27 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 445 göst.
19 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,222 soru

24,180,462 cevap

336,303 kullanıcı