0 oy
107 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
Kızlar Şimdi ben geçen gün iki tane üst aldım gardıroptan tanesi 50 liraya 100 liraya gelecekti sepete ekleyince 150 lira oldu 50 lira komisyon ücreti istedi Hani Kargo bedavaydı bu uygulamada her seferinde böyle mi olacak?

2.sorum da Şimdi ben birkaç tane giymediğim kıyafetleri atmak istiyorum bir tanesine 100 yazınca benden kesecek bir ücret olur mu kullanan varsa detaylı bir şekilde yazabilir mi

5 Cevaplar

0 oy
(5,126 puan) tarafından
O komisyon değil koruma bedeliymis iade ediliyormuş ürün sana gelince. Hayır ücreti kesmiyor 100 tl satarsn hesabına 100 tl yatıyor 
tarafından
Canım buradan birisi de gardırop sevgili post paylaşmış kazancımın yarısını aldı diye Ben de o yüzden Emin olamadım 150'ye bir araba atmış arkadaş 63 lirasını gardrops kendine almış yeni mi çıktı acaba diye Ben de sormak istedim
(5,126 puan) tarafından
Onu görmedim 3 hafta önce ben ürün sattım tutarımi aldım. Hatta şimdi baktım 0 komisyon yaziyor. Merak ettim o postu
-Reklam-
0 oy
(178 puan) tarafından
Evet kargo bedav diyor ama hizmet bedeli alıyor sana iade edilmiyor o para kargo parası vermiş gibi düşün onu satışa gelincede 500 tl üzeri bisey satarsan senden ücret kesiliyor 500den aşağı satarsan senden komisyon kesilmiyor
0 oy
(6,775 puan) tarafından
Paket büyük olursa ücret kesiyor diye biliyorum 
0 oy
tarafından
O 50 tl ne sana ne karşıya ulaşmıyor direk uygulama kendine alıyor malesef şimdi sende satışa koysan sende kesicek 
tarafından
Yükledim az önce 150 tl girdm mesela 150 tl net kazanc yaziyor. Yani benden kesmicek mi şimdi
tarafından
Öyle yazdığına bakma kesiyor :( banada kesmez dedi sonuç gene kesti
0 oy
(1,615 puan) tarafından
Gardırops ve Dolap uygulamalarını aktif olarak kullanan biri olarak yazıyorum Bu çıkan ücret Kargo bedeli değil ama hizmet bedeli olarak geçiyor Bunu uygulama kendisine alıyor Bu dolapta da var gardıropsta da var gardıropsun tek farkı kargo parası kesmiyor ama dolap hem kargo parası hem de hizmet bedeli Keser.Sen satıcı olacaksan  satacağın ürün 500 liranın altındaysa hizmet bedelini alıcıdan alır Eğer ki satacağın ürün 500 liranın üzerindeyse hem hizmet bedelini hem de Kargo parasını senden Keser bu uygulamalardan sürekli satış yapan biriyim bildiklerim bu şekilde

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 208 göst.
22 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Aselin annesii ❤❤ (1,083 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 72 göst.
13 Mart 2024 Diğer kategorisinde 34. (399 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 377 göst.
13 Mart 2024 Diğer kategorisinde 34. (399 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 385 göst.

Kategoriler

1,468,065 soru

24,053,229 cevap

329,788 kullanıcı