0 oy
160 göst.
Diğer kategorisinde (120 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar 3 yaşındaki oğlum kabız bayadir ıkınirken farkettim makatta çatlak var çok büyük değil ama var yaparken ağlıyor sızlıyor diyor çocuk doktoruna götürdük lavman dupulac şurup verdi götürdüğünde catlagini gormemistim oğlum maf oldu kakasini yapamiyo ne yapcam bu yırtık nasıl geçecek başına gelen varmı 

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından

image

Ben doktora gittim bebeğim 

Doktor bunu verdi çatlak için eğer hastaneye gitme durumu yoksa şu an bundan al çok iyi geldi 

-Reklam-
0 oy
(974 puan) tarafından
Yetişkin halimle bende de sık sık oluyor.Öncelikle su alımını artır.Kayısı gibi gıdalarla bağırsakları rahatlasın kabızlığı geçsin.Yara normalde kendi kendine toparlıyor endişe etme.Asıl tedavi olması gereken kabızkık sorunu kabızlık geçince iyileşir.Ama bana yetişkin olarak fitil veriyorlardı bebeğinde küçükmüş bence gene bi doktora bu konuda danışabilirsin.açıkcası ben doktorun verdiği fitilleri vile hiç kullanmıyodum.Kabızlık  geçince iyileşiyodu
0 oy
(14,717 puan) tarafından
Anestol la madecascoş kariştırıp surun. Uç gün yapmazsa fitıl koyun ki bi daha çatlamasın

Çok geçmiş olsun 
0 oy
(1,625 puan) tarafından
Benim kzımdada vardı doktor  küvetine biraz şu doldurup bir kapak   batikon dök oturt biraz demişti öylr geçti 
0 oy
(462 puan) tarafından
1 hafta önce başımıza geldi kan gelmişti makatindan bizi çocuk cerraha yönlendirdiler canım direk o baktı çatlak var biraz demişti duphalac şurup krem verdi şurubu devamlı kullanmamı söyledi 3 hafta sonraya da kontrol verdi.kayisi suyu falan içir ilacı düzenli ver 
0 oy
tarafından
Canım kefir içir çocuğuna, kuru kayısıyı aç karnına yedir

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 191 göst.
3 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Ozgen (1,101 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 366 göst.
16 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Prens annesi3 (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 222 göst.