0 oy
107 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,672 puan) tarafından
Babaannesine ve dedesine gidince eve gelmek istemiyor, ağlayarak zorla alıyoruz 

Oraya gidince kaynanam ne iş yapar ne yemek sadece onunla oynuyorlar her dediğini yapıyorlar 

E haliyle benimle olunca ben temizlik yemek yapıyorum orda daha çok ilgi gördüğü için oluyor biliyorum ama üzülüyorum yine de acaba bu bir süreç mi ne yapmam lazım 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Dün misafirlerim vardı kızım hep onlarla oynadı kulaklarından inmedi beni kaale bile almadı 2 yaşında kendisi kimsenin yanına hiç gitmez ama onlar kızımla oynadıkça kızım onlara bağlandı 2 yaş zamanında oyuna daha çok odaklaniyorlar ondan olabilir sende Bırak oynasınlar kaynana yakın olsa bende gönderirim bebeğimi sjsj
(3,672 puan) tarafından
Evet anlıyorum ama insana zor geliyor eve gelmek istemiyor ağlıyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benimki de öyle ya 20 aylık şimdiden gidince gelmek istemiyo hele 3 ay önce amcasının dugununde gorcektin dede dede diye kayinbabamin kucağından inmedi 9 da her zaman bayılan çocuğum 12ye kadar uyumadı halbuki beni annem babam kardeslerimde ordaydi sen eltisin çocukla uğraşma biz bakarız dediler 1 saatlik yolları olmasına ramen düğün sonuna kadar kaldılar ama asla gitmedi kayinbabami bırakıp çünkü o ne derse yapiyo asla hayır demiyo kayibabam başta brni kaale almiyo ki çocuk alsın 
(3,672 puan) tarafından
Bizimkiler de öyle malesef bide istemeye istemeye getiriyorlar çocuk onlara istiyor diye bitaraflari kalkıyor
tarafından
Valla ben çok sabrettim ama düzeldi sonunda onaro yle taptikcs eve gelip eşime kavga ettik sonuncuda dedim ben bosancam daha fazla sabretmek istemiyorum dedim o zaman anladılar anyayi konuayi hala devam ederlerse umrumda olmaz kimse kimsenin çocuğunu soğutmaya hakkı yok
(3,672 puan) tarafından
Nasıl düzeldi peki bizde esimle kavga ediyoruz
tarafından
Düzelmedi ki şu an 20 aylık
0 oy
(8,162 puan) tarafından
Ayy benim kızım da tam tersine. Her yerde üstümde ki 3 yaşında. Çok yoruluyorum ama olsun. Onun canı sağ olsun
(3,672 puan) tarafından
Benim istediğim cocuk tipi tam bu burcu ne
tarafından
Ayy valla en beter çocuk şekli kiz gerçekten nsan birsey yapamiyo
(8,162 puan) tarafından
Hiç isteme. Bak sen bana ben sana imreniyorum düşün . Burcu akrep
0 oy
tarafından
Benimkiler de öyle valla kaynanam yemek bile yapmaz full oyun oynarlar her dediğini yaparlar. o eve gidince kızım şımarıyor 19 aylık şimdi siz böyle deyince korktum acaba çok yollamasam mı :( benim annemlere gidince de şımarıyor ama kaynanamlar 3 sokak aşağıda oturdukları için daha sık görüyor onları 
(3,672 puan) tarafından
Bence de çok yollama
0 oy
(7,466 puan) tarafından
Benimkide 2 yaşında ama bana çok bağlı beş dakka görmesin anni anni diye ariyo evin içinde. Kaynanama bırakıp dışarı çıkalım dedik eşimle ama cesaret edemedik o derece. Duşa girsem kapıda ağlıyor 
(3,672 puan) tarafından
Evdeyken benimki de öyle oraya gidince değişik bir çocuk ölüyor
0 oy
(5,091 puan) tarafından

Bizimki de 3.5 yaş. Evde full çizgi film açılan kuzenine gittik mi zorla geri dönüyoruz. Ağlaya ağlaya kucağımda alıp çıkıyoruz:sideways:

Siz de yemektir temizliktir beraber yapsanız biraz. O yaşlar çok meraklı oluyor ben de yapıcam falan diyorlar hep. Biraz ortalık batsın iş uzasın napalım. Ben hep yarım kalanları eşim gelince tamamlıyorum. 

(3,672 puan) tarafından
Zaten birlikte yaparız elimden alır ama oyun oynama peşinde sürekli bide kaynanamlarda oyuncakci dükkanı gibi

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 287 göst.
0 oy
8 cevap 335 göst.
4 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Leblebi (6,540 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 65 göst.
16 Mart 2024 Diğer kategorisinde prensbioglum (353 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 100 göst.
28 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Yaprakk18 (6 puan) tarafından soruldu