0 oy
180 göst.
Diğer kategorisinde (1,720 puan) tarafından
Gebe soru cevapsa artik bakilmiyo sorulara burdan yaziyim dedim Kizlar bitek sabah hareketini his ettim oğlene kadar sonra dikkat etmedim galiba öğleden sonra his azaldı ve şimdi tatlıda yedim 1 saatdir sol tarafima yatiyorym his etmiyorum kramp bebeye zararı olamaz dimi bacak krampları. 

Baska ne yapa bilirim his etmek için

3 Cevaplar

0 oy
(5,469 puan) tarafından
Oksayincs tepiklemiyormu ben birşey yerken hemen hareketleniyo hareketi hisstmezsen gece guzduz demeden gel demişti doktorum bana 
(14,449 puan) tarafından
Aynen önemli o
(14,449 puan) tarafından
Nasılsın varmı sancı
(5,469 puan) tarafından
Aynen son haftalarda çok önemli hareketleri. Sen nasılsın sirincim kizce ve paşa bey nasıl
(5,469 puan) tarafından
Yok canım sancı dün temizlik yaptım ondan mı geldi nişan anlamadım hareketleri iyi sancı da yok doktor salı gelebilirsin demişti dogumhaneye yarın oraya gidecegim
(14,449 puan) tarafından
Efe uyuyo aşkım Defnoş akşam üstü uyumuştu babası evde onla takılıyor uyur birazdan. İyiyim şükür yarın genel muayene için götüreceğim küçüğü sarılık geçti mi diye

Varmi sancı prenses gelecem diyormuuu ))))
(5,469 puan) tarafından
Yok canım ,:)) yarın belki çatı yapilir açılma varmı diye nişan geldiği icin
(5,469 puan) tarafından
Geçmiştir Allah'ın izniyle sarilikta canjm
(14,449 puan) tarafından
Yarın hastane günü desene ☺️
Bende taktım göbeğim hala girmiyor içerı. İkinci gün bel korsesı taktım,rehım toparlayıcı korse vardı külotlu dikiş var diye giymedım bügun giydım daha önce giyseymişim rahatmiş
Bu sefer fazla aldım ya sadece göbek var ama gitmeye niyeti yok
(5,469 puan) tarafından
Gider kız daha yeni doğum yaptım yavaş yavaş herşey sen morelini bozma
(14,449 puan) tarafından
Aynen geçti gibi görünüyor saat başı emiyor bu uşak bklm yarın ne diyecek
(14,449 puan) tarafından
İki korseyida kullanacamm bklm  başka yerde hiç yok bi göbek var çok fena toplanıyor
(5,469 puan) tarafından
Geçmiştir canım sende morelini bozma bak 40 bile çıkmadı bı anda karnimiz o hale gelmiyo :))
(5,469 puan) tarafından
Korseye devam canım hemen toparlar bı yandan normal doğumun avantajı bunlar
(14,449 puan) tarafından
Doğru aşkım
Ek gıdaya geçene kadar en azından güzel emsın mamaya bulaşmak istemiyorum anca o zaman diyet yapabilirim

Boş ver beni hiç mi yoklamıyor sancı seni bekliyorum her girınce bakıyorum varmi gelişme diye
(5,469 puan) tarafından
Yok canım bugün 4 gibimiydi 3 muydu saat hatırlamıyorum yatarken bı anda ağrı girdi yuruyemedim geçti daha birşey gelmedi
(5,469 puan) tarafından
Aynen emxin ya anne sütü gibisi yok canım mamayı xorda kalmadıkça önermiyorlar
(14,449 puan) tarafından
Anladım daha zaman var demek ki ☺️
(14,449 puan) tarafından
Dördüncü ayda kilo alımı düşük diye başladı Defne dr önerisi ile. Biraktı da bulaşmasın istiyorum bu sefer inşallah
(5,469 puan) tarafından
Göbeğim inmedi canım daha nişan niye geldi onu anlamadim ki yorgunluktan mi oldu küçük dolap vardı onu itmistim ondan mı oldu anlamadım
(5,469 puan) tarafından
Göğsün boşalmadan diğer tarafı emzirme canım yağlı tarafı boşalmaya yakın geliyo bı göğsün bitsin sonra diğerini ver
(14,449 puan) tarafından
Defne hemen bırakırdı bu güzel uzun uzun emiyor. Kızda hep sağ vermişim sol küçük kaldı düzelir mi ki onu daha çok versem?
(5,469 puan) tarafından
Eşit emzirmeye bak canım normsldede zaten bı göğüs diyerine göre küçük oluyo içi iyice bosalsin hem süt tazeleniyo sürekli ben kiximda 21 ay emxirdim artık oyun yapmaya başlamıştı oylelikle bıraktım
-Reklam-
0 oy
(14,449 puan) tarafından
Tatlı yiyebilirsin canım 
0 oy
tarafından
Hafta olarak cok kritik donemdesın, tatlı bırseyler yıyınce muhakkak hıssetmen lazım benım doktorum hıc hıssedemezsen sade turk kahvesı ıc bır de oyle dene demıstı, 1-2 saat daha hıssedemezsen acile git

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 507 göst.
21 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 579 göst.
27 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Mona Lisa (1,130 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 115 göst.
0 oy
18 cevap 923 göst.

Kategoriler