0 oy
153 göst.
Diğer kategorisinde (3,670 puan) tarafından
Şükür kötü gunleri geride bıraktık daha kötü günler bizi bekliyor ( haberler de duydum bu cümleyi) çok çok doğru valla sene sonunda ülkece saçlarımız beyezlayacak 

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Valla ben bu sabah çok güzel bir güne uyandım eşim sağolsun :) ailem sağ Salim evindeler ben evimdeyim çok şükür herşeye sahıbız ve sahip olmaya devam ediyoruz evet dünya da çok kötü şeyler oluyor Rabbim tez vakitte bunları bitirsin inşallah hep dua ediyorum herkes için ama kendi sahip olduklarım sağlığım herşey için şükür ediyorum ve mutlu oluyorum canım :) 

(3,670 puan) tarafından
Şükür sagilimiz yerinde ben ekonomik açıdan saçlar beyazlayacak dedim
(4,910 puan) tarafından
+ paradan da önemli şeyler var sağlık,aile
tarafından
İnan ki bak eşim öğrenci asgari ücretle çalışıyor şuan +aile yardım alıyoruz elektrığı şuan devlet ödüyor su faturalı değil burda dolduruyoruz karta para yükleyerek  her yıl şükürler olsun Bayburt’ta ev kiraları çok yüksek değil senelik kira ödeyebilecegımız para geliyor biryerden muhakkak tek avantajım şu ailemin durumu iyi ama onlarda tabii ki biryere kadar yardım sağlıyorlar her sabah ve her gece yatmadan şükür ediyorum herşey için ve hepsinin bunun karşılığı olduğunu düşünüyorum evet ekonomi çok iyi değil yatlarda katlarda yaşamıyoruz eskiden çok kafaya takardım ama aile olunca takmıyorum artık şu devirde de haramız zengin olamazsın herşeyn 4 4 şük haramsız sağlanmıyor bu yüzden olana binlerce şükür edip olmak istediğime de dua ediyorum Allah karşılıksız bırakmıyor ❤️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bu günümüze şükür diyoruz artık canım. Ailemiz yanımızda, hepimiz sağlıklıyız. Her şeyi yaşayıp görücez, deneyimlicez. İyi kötü bir şekilde devran dönüyor, hayat gidiyor, ömür bitiyor. Akışına bırakmak lazım, her şeyi fazla kafaya takmamak lazım. Her şey Allahtan sonuçta. 
0 oy
(1,018 puan) tarafından
Ekonomik olarak Zor bir süreç bizi bekliyor galiba haberler hiç iç açıcı değil, Allah yardımcımız olsun 
0 oy
tarafından
Allah sonumuzu hayır etsin 
0 oy
(164,045 puan) tarafından
yil sonunu gorebilirsek iyi gene 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 684 göst.
29 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 820 göst.