0 oy
247 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
yeniden etikenlendirildi
Arkadaşlar normalde eşim benim tür film izlediğime karışır. Yani filmleri dizileri izlediğimde kızar eser gürler. Geçen gün bir film izliyordum uygunsuz değildi ama argo cümleler vardı. Geldi bağırdı çağırdı gitti. Neyse birkaç gündür de çok yorgun oluyorum ve oturma odasında uyuyakalıyorum. Ben uyurken de eşimde film izliyor Gözümü açtığımda uygunsuz bir film sahnesi görüyorum. Az önce yine öyle bir sahneye karşılaştım ve sinirlendim. Ne izliyordun sen bana sıra gelince esip gürlüyorsun bu iki oldu gözümü açınca benzer sahneler görüyorum sorun sende bende alasını yaparım deyip kızıp odaya geldim. 2 saat sonra da eşim yanıma geldi afedersiniz sırnaşmaya başladı bende yüz vermedim. Sonra bir anda kalktı çıktı gitti odaya yine tv izlemeye. Siz olsanız ne yapardınız? Uygunsuz ama aklınıza fajrlı şeyler gelmesin zaten şu an da tv de bile maalesef uygunsuz sahneler oluyor onlar gibi. Artık içimden eşime konuşmak dahi gelmiyor önceden onun yaptığını şimdi ve yapıyorum. Onunla muhatap olmuyorum direkt uzaklaşıyorum. Çünkü yanıma geldi karşılık vermedim diye yüne beni suçlayacak 

1 cevap

0 oy
(35 puan) tarafından
Aynı hepsi işi cinsellikle çözmeye çalışorlar anca bizde pazartesi tartışmıştık geri barıştık 6gün olcak sadece işe gidip gelirken bebeğimizi öperken benide öpüyor okadar ne bi ilgi ne bi sevgi telefon televizyon çay sonra arkasını dönüp yatıyor bugün yanaştı ilişki amaçlı ben dedim kaç gündür benimle ilgilenmiyosun sarılmıyosun bile falan dedim sonra çekildi yine arkasını döndü yattı ne bi sohbet ne bi muhabbet cidden içim içimi yiyor kavga etmemek için ama böyle nereye kadar devam edicez bilemiyorum kendimi evin içinde sadece işlerini gören cinsellik için kullanıp kenara koyduğu biri gibi hissediyorum artık onada izin vermiyorum tabi hiç sevildigimi hissetmiyorum çok yoruldum budurumdan
-Reklam-

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 292 göst.
0 oy
4 cevap 271 göst.
9 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Havin06 (3,337 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 397 göst.
19 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Meryem0123 (1,929 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 530 göst.