Arkadaşlar normalde eşim benim tür film izlediğime karışır. Yani filmleri dizileri izlediğimde kızar eser gürler. Geçen gün bir film izliyordum uygunsuz değildi ama argo cümleler vardı. Geldi bağırdı çağırdı gitti. Neyse birkaç gündür de çok yorgun oluyorum ve oturma odasında uyuyakalıyorum. Ben uyurken de eşimde film izliyor Gözümü açtığımda uygunsuz bir film sahnesi görüyorum. Az önce yine öyle bir sahneye karşılaştım ve sinirlendim. Ne izliyordun sen bana sıra gelince esip gürlüyorsun bu iki oldu gözümü açınca benzer sahneler görüyorum sorun sende bende alasını yaparım deyip kızıp odaya geldim. 2 saat sonra da eşim yanıma geldi afedersiniz sırnaşmaya başladı bende yüz vermedim. Sonra bir anda kalktı çıktı gitti odaya yine tv izlemeye. Siz olsanız ne yapardınız? Uygunsuz ama aklınıza fajrlı şeyler gelmesin zaten şu an da tv de bile maalesef uygunsuz sahneler oluyor onlar gibi. Artık içimden eşime konuşmak dahi gelmiyor önceden onun yaptığını şimdi ve yapıyorum. Onunla muhatap olmuyorum direkt uzaklaşıyorum. Çünkü yanıma geldi karşılık vermedim diye yüne beni suçlayacak