0 oy
235 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar komsun hacamat yapıyor kendi bebegine bile yapıyor bende cocuklar icin araştırdım baya faydası varmıs ama oglum apandist ameliyatı oldu bi sorun olurmu yaptıranlar varmı tecrübeleri merak ediyorum

3 Cevaplar

0 oy
(1,464 puan) tarafından
Ben yaptırdım tuvalet eğitimi çok güzel geçti 
tarafından
Kaç yaşında cocugunuz
(1,464 puan) tarafından
2.5 yaşında yaptırdım simdi 4 yaşına girecek
(1,464 puan) tarafından
Diğer kızımda 6 aylık 40li iken yaptırdım hiç gaz sıkıntısı yaşamadı
tarafından
Masallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben duzenli yaptirmaya gayret ediyorum 47 gunluktu ilk yaptirdigimda simdi 2.5 yasinda obur oglum 5 yaşında MasaAllah cok sagliklilar ve asisizlar
tarafından
Benim cocuklar malesef aşılı hacamat aşıların zehrini alırmiki
tarafından
Duzenli yaptirica sifa oluyor 1 2 kere ile olmuyor oglumun alerjisi ilac kullanmadan gecti
tarafından
Ne kadar arayla yaptırıyorsunuz
0 oy
tarafından
Ben haccemeyim. 2 yaşına kadar pek önermiyorum. Ameliyattan 6 ay gibi bir süre geçmiş ise olabilir evet
tarafından
Daha 6 ay olmadı 3 ay oldu ozaman 3 ay daha bekleyim ilk baharda yaptırayım oglum 5 yasında
tarafından
Evet aynen öyle yapın kuzum yaşı uygun zaten ameliyat yakın zamanda olduğu için pek tasvip etmiyorum
tarafından
Tamam tesekkür ederim peki kac kere yapılmalı sürekli yapılmalı yoksa 1 senede bir iki
(924 puan) tarafından
Merhabalar bende böbrek ameliyatı oldum 3 ay oldu bende hacamat yaptırmak istiyorum sorun olurmu
tarafından
Aslında biz kan değerlerine göre yapıyoruz ortalama birkaç ayda kendine geliyor ama belli de olmuyor hacamattan önce kan değerinze baktirirsanz yapabilirsiniz. 9un altında olmamalı. Çocuklar içinde öyle kansızlık varsa önermiyoruz

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 58 göst.
17 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minnosunannesi (218 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 380 göst.
17 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Karadenizin incisi (11,163 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 532 göst.
11 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 338 göst.
22 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Powerpufff (215 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,862 soru

24,091,218 cevap

331,757 kullanıcı

...