0 oy
152 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bugün adet günümdü. Bir kaza oldu ertesi gün hapi alip ictim aslinda arada kaldim alip icsem mi diye cunku adete 1 kac gun kala gebe kalma olasiligi dusuk diye. Basina gelen var mi acaba ne zaman adet oldunuz boyle durumda?

1 cevap

0 oy
(9,076 puan) tarafından
İyi yapmışsın içmekle. Ben de adetimden iki gün önce olan bir kazayla hamile kaldım sjsjsj
tarafından
Yaaa. Adetin duzenli miydi peki normalde
(9,076 puan) tarafından
Evet iki gün önce iki gün sonra olurdu en erken yada geç. Üstüne adet de gördüm bir de ben. İlk anlamadım zaten.
tarafından
Aaa adet oldun ama yinede hamileydin oyle mi ertesi gün hapi kullanmismiydin?
Korktum simdi
(9,076 puan) tarafından
Ertesi gün hapı içmedim canım ben. Adetim yakın tutmaz dedim. Ama tuttu
tarafından
Nasibi varmis demekki :)
(9,076 puan) tarafından
Aynen hep kanamam düşük tehlikem vardı. Hem 41.haftada doğdu sjsjsj iyiki de olmuş koca kafam
tarafından
Kacinci cocugundu . Bende adet oldum dün
(9,076 puan) tarafından
İkinci canım. İki oğlum var. büyük konuşmuyorum başka da istemiyorum. Allah isteyenlere versin inşallah. Şimdi de dört tane korunma yöntemiyle korunuyorum korkumdan sjsjsj
tarafından
Hahahaha 4 tane mi :D benimde iki oglum var kucugu cok zahmetli o yuzden 3 ten gozum korktu ama olsada cok sorun degil lakin korkuyorum :D
(9,076 puan) tarafından
Ya ben çalışıyorum. Çok zor oluyo. İkisi de çok yaramaz. İkisi de çok küçük bir de daha. Şu anda üçüncü çocuğu kaldıracak psikolojim yok sjsjsj çok korkuyorum ya.
tarafından
Kac yasindalar hem calisip hem ev isi evet gerçekten zorlayici ve yipratici
(9,076 puan) tarafından
Küçük bir yaşında büyük iki buçuk. Aslında işe gidince dinleniyorum sjsjsj evde daha çok yoruluyorum
tarafından
Peki sana bsey soracağım hani hamile kalmışım üstüne adet oldum dedin ya o zaman ki adetin normal adet gibimiydi daha mi azdi
(9,076 puan) tarafından
Normal baya kırmızı renkli adet oldum zaten ondan dolayı hiç şüphelenmedim. Doktora adet tarihini soyledigimde yanlış biliyosun 24 Mart'ta işte döllenmiş dedi o zaman. Zaten o şüpheli ilişki tarihi olunca tamam dedim sjsjsj
tarafından
Ayyy sen beni cok korkuttun bende adetim suan ama öbür ay belli olur ne oldugu :D
(9,076 puan) tarafından
Korkma kız sen ertesi günü hapı icmissin. Ben bişe yapmadım tutmaz diye.
tarafından
Ictim ama onunda koruyacagi belli degilki
(9,076 puan) tarafından
Hayırlısı artık sjsjsj
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 145 göst.
+1 oy
8 cevap 173 göst.
+1 oy
0 cevap 64 göst.